Nakon dvije decenije

Šok za fanove: Indira napustila grupu Colonia

Showbizz31.05.17, 18:50h

Šok za fanove: Indira napustila grupu Colonia
Coloniju su 1996. godine osnovali Boris Đurđević i Tomislav Jelić iz Vinkovaca, a kao pjevačicu angažirali su Indiru

 

Bend Colonia odlazi u povijest. Najavila je to pjevačica Indira Levak na svom Instagramu i time dala do znanja da se razilazi od Borisa Đurđevića.

 

"Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i da realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca, svoju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje svoje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira", poručila je.


Podsjetimo, Coloniju su 1996. godine osnovali Boris Đurđević i Tomislav Jelić iz Vinkovaca, a kao pjevačicu angažirali su Indiru. Šuškanja o kraju Colonije pojavila su se kad ju je napustio Jelić, no Đurđević i Levak nastavili su dalje snimati pjesme. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

*************************************************************

 

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook