o sinu, karijeri, vladi kalemberu

Ana Rucner otvoreno: 'Nije čudo što sam još uvijek sama, vjerujem u ljubav, ali...'

Showbizz31.05.17, 11:29h

Ana Rucner otvoreno: 'Nije čudo što sam još uvijek sama, vjerujem u ljubav, ali...'
‘Darian se već navikao da je ljeto doba kad mama najviše radi i razumije. U svakom slučaju uvijek o njemu dobro brinu, a ja, gdje god bila, svakog dana se s njim čujem’, priča Ana Rucner

 

Violončelistica Ana Rucner obradila je pjesmu ‘I will follow him’ iz filma „Redovnice nastupaju, a sada predstavlja spot koji je snimila u vrtovima lunskih maslina na otoku Pagu u suradnji s časnim sestrama.

 

'Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav, pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto', priča Ana o spotu te za Gloriju.hr otkriva i neke privatne detalje o bivšem suprugu Vladi Kalemberu, sinu Darijanu te zašto se još uvijek nije ponovno zaljubila.

 

ana-rucner-darian

 


‘Spot još nije vidjelo puno ljudi, no oni koji jesu oduševljeni su. Koliko znam, ovo je prvi put da časne sudjeluju u komercijalnom spotu, a ja sam jako uživala u radu s njima. Toliko ljubavi, podrške i dobre volje rijetko se osjeti’, priča nam Ana. Na pitanje tko su joj najveći kritičari, spominje i bivšeg supruga s kojim je dijelila sedam bračnih godina. ‘Najveći kritičari uvijek su meni bliske osobe, Vlado je jedan od njih i uvijek mi nesebično dijeli savjete koji su mi jako dragocjeni jer ima ogromno glazbeno iskustvo’, objašnjava 33-godišnja Zagrepčanka koja s bivšim suprugom njeguje prijateljske odnose, prvenstveno zbog 10-godišnjeg sina Dariana.

 

Nerijetko zajedno i ljetuju upravo na Pagu, no Ana ljeti uhvati tek par dana odmora.  Prije nekoliko dana završila je snimanje još jednog spota, a upravo kreće i snimanje njezinog autorskog spota kojeg predstavlja u rujnu. Na prvi dan ljeta čeka je tradicionalni koncert u Dubrovniku, a prije toga odlazi u Monaco gdje svira na jednom dobrotvornom događaju kojem će prisustvovati mnogi uglednici, a koje podržava i princ Albert.

 

ana-rucner-kalember

 

Na pitanje ima li grižnju savjesti zbog mnogih putovanja kada je u pitanju njezin sin, kaže nam kako su ona, Vlado i Darian već dobro uhodan tim.  ‘Darian se već navikao da je ljeto doba kad mama najviše radi i razumije. U svakom slučaju uvijek o njemu dobro brinu, a ja, gdje god bila, svakog dana se s njim čujem’, priča nam.

 

A iako je ljeto savršeno doba za leptiriće u trbuhu i zaljubljivanje, Ana je još uvijek sretna solerica. No, ne krije kako bi se voljela zaljubiti. ‘Nije čudo što sam još uvijek sama jer jako puno radim i moji trenutni životni prioriteti su glazba i moj sin. Udvarača uvijek ima, no s moje strane nema interesa. Vjerujem u ljubav kao i da ću ponovno voljeti, no kad će to biti doista ne znam i ne opterećujem se s time’, zaključuje i naglašava kako su joj kod muškarca danas najvažniji inteligencija, šarm, dobrota i stabilnost.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook