Popularni muzičar otkrio

Brega o Dženani: Evo u čemu je moja supruga najgora

Showbizz30.05.17, 13:35h

Brega o Dženani: Evo u čemu je moja supruga najgora
Moje kćerke nemaju teret slave i karijere. One su Francuskinje, kaže Brega

 

Koliko je Goran Bregović velika svjetska zvijezda, dokaz je još jedan odličan koncert, ovog puta održan u Moskvi, za zatvaranje Dana Beograda u ruskoj prijestonici. U parku “Gorki” orila se strastvena i vatrena muzika Bregovićevog orkestra, a muzičar je, pred sam koncert, otkrio zanimljive detalje iz svoje svakodnevice.

 

Da li biste voljeli da neka od vaših kćerki krene vašim stopama ili mislite da je vaš posao pretežak?

 

- Ne mislim da je ovo teško, nego to obično ne ispadne kako treba kada nasljednici imaju isti posao kao roditelji. Moja najstarija kćerka ima 21 godinu, ona je na likovnoj akademiji. Završila je i srednju muzičku i balet, a ove dvije mlađe su odustale odavno. Nemaju one teret moje slave i karijere. One su Francuskinje. Evo, bile su u novembru na koncertu u Beogradskoj areni i iznenadile se… Srednja kćerka mi je rekla: “Pa ti si zvijezda, a ja te gledam kod kuće u pidžami!” – rekao je Bregović za Blic.

 

Da li je tačna ona poslovica da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna i jaka žena? Vi ste prilično uspješni u svom poslu. Da li vas supruga podržava i podupire u svemu što radite?

 

- Nisam razmišljao o tome da iza muškarca stoji uvijek neka uspješna žena… Moja žena je jedina u mojoj porodici koja očajno pjeva, ona ne umije da sastavi dvije note… Ali, jeste podrška, bolje da podržava, nego da se opire - kaže u šali poznati muzičar.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

 

********************************************

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook