video/ O ČEMU GOVORI SERIJAL 'The Story of Us'

Hadžifejzović otkriva razloge posjete Morgana Freemana BiH: To nije obična priča, to je priča o meni, ali i o nama...

Mediji27.05.17, 13:11h

Hadžifejzović otkriva razloge posjete Morgana Freemana BiH: To nije obična priča, to je priča o meni, ali i o nama...
Hadžifejzović pojašnjava da će ovaj serijal imati šest epizoda i od oktobra će se prikazivati na kanalu Nacionalne geografije. Jedna od tih šest priča je i o BiH

 

 

Zašto su poznati svjetski glumac Morgan Freeman i njegova višečlana ekipa prošle sedmice boravili u Bosni i Hercegovini? Senad Hadžifejzović, koji je i sam dio ove priče, bio je sa ovom ekipom u Sarajevu, Srebrenici i Potočarima, a razlog je snimanje kadrova za potrebe serijala „Priča o nama“ (The Story of Us).

 

Hadžifejzović pojašnjava da će ovaj serijal imati šest epizoda i od oktobra će se prikazivati na kanalu Nacionalne geografije. Jedna od tih šest priča je i o BiH.

 

 

- To je priča o meni, sa mnom ali mnogo važnije svjetski i historijski važno veličanstveno priča o nama, našoj zemlji. Nije to obična priča. Teško je uopće prepričati temu koju su snimali. Bio je ovo veliki korak za jednog bosanskog novinara, ali najveći korak naprijed za našu zemlju – kazao je Hadžifejzović za Patriju.

 

Morgan Freeman 1. juna ove godine puni 80 godina, a tim povodom, 2. juna na FACE TV biće emitovan ekskluzivni intervju koji je sa slavnim glumcem snimljen u Potočarima, u Srebrenici. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook