PORUKA MUSLIMANIMA ZA RAMAZAN

Donald Trump: Pobijedimo teroriste i njihovu perverznu ideologiju... Neka Bog čuva vas i vaše porodice!

Front27.05.17, 10:28h

Donald Trump: Pobijedimo teroriste i njihovu perverznu ideologiju... Neka Bog čuva vas i vaše porodice!
Komentarišući najnovije napade u Manchesteru i Egiptu, Trump je istakao da su takva, kako je rekao, "izopačena djela u suprotnosti s duhom mjeseca ramazana"

 

 

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Trump je danas čestitao predstojeći mjesec ramazan svim muslimanima svijeta, javlja Anadolu Agency (AA).

 

"Po svojoj prirodi, duh ramazana produbljuje svijest o našoj zajedničkoj obavezi da odbacimo nasilje, slijedimo mir, te da udijelimo onima kojima je pomoć potrebna, ljudima koji se suočavaju sa siromaštvom i sukobima", poručio je Trump.

 

U saopćenju je uputio najiskrenije želje i čestitke svim muslimanima svijeta u povodu mjeseca ramazana.

 

"Upućujem najiskrenije želje svim muslimanima svijeta u povodu mjeseca ramazana koji karakterišu udjeljivanje, post i molitve. Neka Bog čuva vas i vaše porodice", naveo je Trump u saopćenju.

 

Komentarišući najnovije napade u Manchesteru i Egiptu, Trump je istakao da su takva, kako je rekao, "izopačena djela u suprotnosti s duhom mjeseca ramazana".

 

"Takva djela dodatno snaže našu odlučnost da pobijedimo teroriste i njihovu perverznu ideologiju", naglasio je američki predsjednik.

 

(Anadolija/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook