foto i video/ proslavila se ulogom u 'skupljačima perja'

Nekad je žarila i palila Jugoslavijom, a danas spaja kraj s krajem: Olivera Katarina se pojadala na mreži...

Nedjeljni magazin21.05.17, 17:35h

Nekad je žarila i palila Jugoslavijom, a danas spaja kraj s krajem: Olivera Katarina se pojadala na mreži...
Iako još uvijek nastupa, glumica i pjevačica kojoj se divila Europa sedamdesetih i osamdesetih, danas traži svoje mjesto na sceni

 

Da joj nije lako, požalila se na društvenoj mreži.

 

Neki misle da je moje vrijeme prošlo. Redatelji, kolege glumci, pjevači. Napunila sam u ozbiljnim godinama više puta Sava centar i Dom sindikata. Odigrala sam bez problema ulogu u filmu. I sada mogu pjevati, rasplakati, nasmijati, piše Olivera Katarina (77) koju su talijanski mediji svojevremeno nazvali 'najoriginalnijim glasom Mediterana'.

 

olivera-katarina

 

 No, iako još uvijek nastupa, Olivera spaja kraj s krajem. Nedavno je u intervjuu za časopis 'Glorija' otkrila da mora prodavati namještaj ne bl li preživjela.  

 

olivera-katarina

 

- Zbog ponosa ništa ni od koga nisam tražila. Tako je i sada, kada rasprodajem namještaj i uspomene da bi platila račune. Ne želim o tome pričati ni sina ne opterećujem svojim problemima. Netko je davno rekao: 'Moje siromaštvo je dokaz mog poštenja i dostojanstva' - kazala je tada glumica i pjevačica koja se proslavila ulogom u filmu 'Skupljači perja'.

 

 

 - I sada bih mogla igrati dramsku ulogu, veliku ulogu u kazalištu, snimati povijesne priče i epohe, pjevati narodu. Samo kad bi dali, pozvali i sjetili se - napisala je nekadašnja zvijezda uz fotografiju.  

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook