plivaju u parama

Estradni milioneri: Evo koliko su teške najveće zvijezde srpske estrade!

Showbizz19.05.17, 11:36h

Estradni milioneri: Evo koliko su teške najveće zvijezde srpske estrade!
Iako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu "Vipfaq" stoji informacija da je pjevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara

 

Iako srpske zvijezde izbjegavaju da javno govore koliko zaista zarađuju na nastupima i koncertima, na sajtu "Celebrity net worth" objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pjevači zaradili novca tokom karijere - piše Blic.rs.


Aca Lukas

Iako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu "Vipfaq" stoji informacija da je pjevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara.


Lepa Brena
Prema podacima koji se mogu naći na sajtu "Celebrity net worth" jugoslovenska pjevačica, glumica i talentovana menadžerka, "teška" je 16 miliona dolara.


Šaban Šaulić
Kako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspješne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.


Dragana Mirković
Jedna od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT, a njen suprug Toni je ovlašćen diler za prodaju "majbaha".


Ceca Ražnatović
Prema podacima koji su objavljeni na sajtu "Celebrity net wort", najveća srpska zvijezda Ceca Ražnatović "teška" je nevjerovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI