Šta izabrati?

Ludi petak u Sarajevu: Ko kaže da nema dešavanja? Pogledajte šta sve nudi glavni grad u jednom danu!

DEPO CLUBBING15.05.17, 15:52h

Ludi petak u Sarajevu: Ko kaže da nema dešavanja? Pogledajte šta sve nudi glavni grad u jednom danu!
U petak, 19. maja, u Sarajevu se podudarilo nekoliko interesantnih događaja

 

Za sve one koji tvrde da u Sarajevu nedostaje muzičkih i kulturnih dešavanja, ovaj petak, 19. maj, bit će prava poslastica. Naime, tog dana podudarilo se nekoliko interesantnih događaja, a mi vam ostavljamo da izaberete koje od ovih dešavanja najviše odgovara vašem ukusu.

 

Osmijeh Sarajeva

 

osmjeh-sarajeva


Predstava “Celo telo tu me boli” u adaptaciji i režiji Nikole Pejakovića bit će izvedena 19. maja u službenoj konkurenciji Internacionalnog festivala pozorišne komedije “Osmijeh Sarajeva”. Kompletan festivalski program se održava u Bosanskom kuturnom centru, a po završetku pozorišnog programa svi prisutni su pozvani na Sarajevsko after party u okviru kojeg će ovog petka nastupiti The Babe Barbarella.


Ulaznice za festivalski program uskoro ćebiti dostupne na www.kupikartu.ba te na biletarnici BKC-a.

 

JA BiH... Pet dana Zagreba u Sarajevu 2017

 

zdenka-kovacicek


Posljednje večeri manifestacije "JA BiH... Pet dana Zagreba u Sarajevu 2017", 19. maja, bit će prikazan film "S one strane" reditelja Zrinka Ogreste u kinu Meeting point i odigrana predstava "Demokratija" Zijaha Sokolovića u SARTR-u, a festival će biti zatvoren koncertom Zdenke Kovačiček u klubu Monument.
 

Ulaznice za koncert koštaju 10KM i mogu se rezervisati pozivom na broj:033/209-660 ili Viber: 061/588-884.

 

Promocija albuma prof. sterMa

 

prof-sterma

 

Ukoliko ste poklonik drugačijeg zvuka, sarajevski MC sterMa najavio je promociju albuma ‘Sarajevoholik’ u AG Clubu, pa nećete pogriješiti uputite li se tamo.
 

Promocija će se održati ovog petka, a kao gosti nastupaju Helem Nejse, Stoposto i Jasmin Džemiđić. Cijena ulaznice je 5KM,  a ulaz je otvoren od 20 sati.

 

Cristian Varela u Cinemas Clubu

 

cristian varela naslovna

 

Za ljubitelje elektronske muzike 19. maja stiže prava poslastica. Naime, tada će se održati prva Decibel žurka u popularnom klubu Cinemas Sloga, a headliner je miljenik techno publike Cristian Varela


Zaplešite uz španskog dj-a i producenta svjetske scene koji je skupio više od 40 nagrada gdje se posebno izdvajaju one iz 2007. i 2013. kada osvaja prestižnu nagradu Best Techno DJ koju dodjeljuje International DJ Awards.

 

Standard ulaznicu po cijeni od 27 KM, ili za ljubitelje VIP ambijenta VIP ulaznicu po cijeni od 55 KM možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook