VIDEO/ PORODICA DŽIMUGOVIĆ NAKON ŠOKANTNIH TVRDNJI

Drama u emisiji 'Ispuni mi želju': Pogriješili smo, ali sve je istina... Kako da dokažem svijetu, da počinim samoubistvo?!

Hronika11.05.17, 22:26h

Drama u emisiji 'Ispuni mi želju': Pogriješili smo, ali sve je istina... Kako da dokažem svijetu, da počinim samoubistvo?!
Nakon što su Alisa i Petar dobili obavijest da je protiv njih podnesena prijava, porodica Džigumović se obratila Hayat televiziji te svim silama zamolila da se obrati gledateljstvu emisije ISPUNI MI ŽELJU... Ovo je njihova priča o svemu što se desilo proteklih dana

 

Proteklih sedam dana, nakon gostovanja porodice Džigumović u emisiji ISPUNI MI ŽELJU, za njih sve je krenulo krivim putem.


- Do Hayata su dopirale tvrdnje, brojni dokazi, fotografije o njihovom životu i o svemu onome što oni navodno jesu, a što niko u momentu emitovanja nije znao. Pismo koje su poslali je bilo izuzetno potresno i teško, te je po tom pismu i fotografijama koje su došle uz njega, ova porodica spadala u katergoriju ljudi, kojima se mora pomoći, posebno zbog male bebe, pojasnila je večeras voditeljica i urednica emisije ISPUNI MI ŽELJU Šejla Cocalić.


Nakon što su se javili brojni gledatelji i ukazali na nove informacije o porodici Džigumović, te nakon ponovne provjere svih navoda, Hayat se po prvi put, u deset godina postojanja emisije, odlučio na drastičan korak. Taj koraj je bio prijavljivanje ovog slučaja nadležnim vlastima, odnosono podizanje krivične prijave na osnovu ukazanih sumnji.


Hayat je prijavu uputio nadležnim organima Brčko distrikta, te je od tog momenta sve na njima. Međutim, nakon što su Alisa i Petar dobili obavijest da je protiv njih podnesena prijava, porodica Džigumović se obratila Hayat televiziji te svim silama zamolila da se obrati gledateljstvu emisije ISPUNI MI ŽELJU.


Šejla je večeras ugostila Alisu i Petra, ovoga puta bez male bebe, koju nisu poveli sa sobom.


- Šta treba da dokažem svijetu, da počinim samoubistvo, rekla je Šejli Alisa, te nastavila: 


- Mi smo u kreditima, mi sve damo u kredite, a od četvrtka naveče nisam jela, nemamo mira, nisam sposobna svoje dijete da presvučem... Evo, donijeli smo vam i novac da vam vratimo, priča uplakana Alisa.


Šta se dalje dešavalo, pogledajte u video prilogu...

 

 

(Hayat.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook