Uživajte uz nove Open IPTV sadržaje

Stiže prvi regionalni kulinarski kanal: Gastronomske čarolije Kitchen TV-a

Mediji10.05.17, 15:51h

Stiže prvi regionalni kulinarski  kanal: Gastronomske čarolije Kitchen TV-a
Za početak uzmite daljinski upravljač, TV podesite u pravcu kuhinje i odaberite poziciju 432 na kojoj se od 4. maja, u Open IPTV-ju, nalazi i Kitchen TV

 


Volite da eksperimentišete za šporetom i kuhinjskim pultom? Trebaju vam nove ideje i recepti? Želite da naučite nove kulinarske trikove i obradujete svoje ukućane ukusnim delicijama?


Za početak uzmite daljinski upravljač, TV podesite u pravcu kuhinje i odaberite poziciju 432 na kojoj se od 4. maja, u Open IPTV-ju, nalazi i Kitchen TV.

 
Prvi regionalni kulinarski TV kanal u potpunosti je posvećen kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji i edukaciji o zdravim životnim navikama. Sadržaji Kitchen TV kanala  promovišu sve one lijepe i ukusne specifičnosti kuhinje sa naših prostora. Učite i kuvajte uz slavne šefove i majstore kulinarstva: Stevu Karapandžu i Lepog Brku, Nešu Travku … i zabavite se uz najbolje regionalne kulinarske emisije: “Čini i začini”, “Šefice”, “Katy the Cook”, “Sa slatkim na ti”, “Najbolje iz Srbije”, “Fit food”…


A ako se zamorite od kuvanja, na poziciji 431 očekuje vas Agro TV koji je 24 sata posvećen poljoprivredi i očuvanju životne sredine, ili na poziciju 430, gdje vas očekuje Ženska TV na kojoj možete pratiti studijske talk-show emisije koje vode poznata TV lica, ali i interesantne dokumentarne emisije, popularne serije i filmove.


Uzmite daljinski u svoje ruke i uživajte uz Open IPTV.


Za više informacija posjetite stranicu open.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook