FOTO/ kad se spoje slične duše

Romansa u Pragu: Jasna Gospić i Sergej Ćetković u ljubavnoj baladi...

Showbizz08.05.17, 14:04h

Romansa u Pragu: Jasna Gospić i Sergej Ćetković u ljubavnoj baladi...
Sretna sam što Sergej i ja slično razmišljamo, uostalom, rijetko se udruže duše koje nisu slične, poručuje pjevačica


Nakon odličnog koncerta “Muzici s ljubavlju”, kojim je Jasna Gospić u aprilu u Sarajevu obilježila 40 godina muzičke karijere, predstavila album dueta, ali i svim gostima i publici priredila magičnu noć za pamćenje, pjevačica nastavlja sa radom na ekraniziranju pjesama.


Stihovi i emocije koje nosi Jasnina duetska pjesma sa Sergejom Ćetkovićem “Da si tu” dobili su svoje lice u videospotu koji je sniman u romantičnom Pragu, gradu u kojem Jasna i živi. Prekrasne lokacije kojima ovaj grad i njegova okolina obiluju bile su pravo mjesto da se dočara sjetna atmosfera i emocije balade, čiji je i autor popularni crnogorski pjevač.

 

jasna-gospic-1


Zanimljivo je da su estetiku i romantiku odlučili dodatno naglasiti crno-bijelim spotom, što će zasigurno biti pun pogodak.  


- Sergej i ja smo se dogovarali da spot snimimo u Pragu. Težili smo jednostavnosti u kojoj se krije najveća ljepota. Važno je postići dobru atmosferu i tako i slikom iskazati emocije koje pjesma nosi. Želimir Križov je autor spota, a Sergej i on su zajedno stvarali slike koje odišu atmosferom i ljepotom. Pjesma je zaista prekrasna i mislim da će spot biti jednako lijep, kaže Jasna Gospić.


Pjesma “Da si tu” je ljubavna, a ljubav je neiscrpna tema i inspiracija svim umjetnicima. No, kako kaže Jasna, ljubavne pjesme se danas u spotovima predstavljaju agresivno, bez imalo šarma, u želji da budu  u duhu vremena, tržišta i potražnje.

 

sergej-cetkovic-1

  
- Takve spotove nikada ne gledam jer u njima ne vidim nikakvu ljepotu. To ne znači da ne treba biti u duhu vremena u kojem živimo, svakako da treba, ali na svoj način. Ko se na pravi način pronađe u svom vremenu, i ono će se pronaći u njemu na pravi način. Sretna sam što Sergej i ja slično razmišljamo, uostalom, rijetko se udruže duše koje nisu slične. Divno smo se družili nekoliko dana u Pragu. Vrijeme nas je poslužilo i nije bilo kiše. Pod sivkastim i mliječnim oblacima nad Pragom Sergej i ja smo pjevali “Da si tu”, govori pjevačica te otkriva da će spot uskoro biti i predstavljen na njeno veliko zadovoljstvo.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook