neprijatno iskustvo bh. pjevača

Drama u domu Deniala Ahmetovića: Pljačkaši drsko krenuli u akciju, a kad su svi izašli za njima...

Showbizz05.05.17, 12:39h

Drama u domu Deniala Ahmetovića: Pljačkaši drsko krenuli u akciju, a kad su svi izašli za njima...
Naime, nakon što su svi izašli i krenuli za pljačkašima oni su pobjegli, a sve je prijavljeno policiji. Ova situacija svakako nije nimalo prijatna te je uznemirila Ahmetoviće

 

Dva pljačkaša su jučer u večernjim satima pokušali opljačkati kuću mladog bh. pjevača Deniala Ahmetovića. 

 

Srećom, svi ukućani, pa i sam Denial su bili u kući i na čudne zvukove odmah su reagovali, baš kao i njihove komšije te su tako spriječili pljačku. Naime, nakon što su svi izašli i krenuli za pljačkašima oni su pobjegli, a sve je prijavljeno policiji. Ova situacija svakako nije nimalo prijatna te je uznemirila Ahmetoviće- piše Hayat.ba.

 

- Nimalo nije prijatno kada znate da vam je neko mogao provaliti u kuću i opljačkati vas, ali  i to da su bili hrabri i čak pokušali dok smo svi bili tu. Srećom na vrijeme smo svi reagovali, policiji smo odmah prijavili i nadamo se da će pljačkaši brzo biti uhvaćeni. Sretan sam što niko nije povrijeđen i što nisu lopovi uspjeli u svojoj namjeri. Ja ne dozvoljavam da mi to skine osmijeh sa lica zbog uspjeha moje druge autorske pjesme, kaže Denial i dodaje da mu poruke i čestitke stižu svake sekunde.


- Drago mi je da se publici sviđa ono što sam radio iz srca. - kaže on.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook