FOTO/ Dva mjeseca nakon razvoda

Napokon uhvaćeni: Nataša Bekvalac s novim momkom napustila Srbiju!

Showbizz05.05.17, 08:45h

Napokon uhvaćeni: Nataša Bekvalac s novim momkom napustila Srbiju!
Pjevačica Nataša Bekvalac dva mjeseca posle razvoda od Ljube Jovanovića objelodanila je da je u vezi sa preduzetnikom Lukom Lazukićem i ako je suditi po njenom osmijehu, Nata je zaljubljena više nego ikada

 

Osmijesi, držanje za ruke, sreća na licima. Tako su juče na Aerodromu “Nikola Tesla” izgledali Nataša Bekvalac i njen novi dečko Luka Lazukić.

 

On je svoju djevojku iznenadio putovanjem u Atinu, gdje će uživati u luksuznom apartmanu sa pogledom na more.

 

Pjevačica Nataša Bekvalac dva mjeseca posle razvoda od Ljube Jovanovića objelodanila je da je u vezi sa preduzetnikom Lukom Lazukićem i ako je suditi po njenom osmijehu, Nata je zaljubljena više nego ikada.

 

Ona i Luka juče su otputovali u Atinu na kraći odmor kojim je Luka iznenadio pjevačicu. Ovo romantično putovanje je, kako saznajemo, Lazukić, koji je po zanimanju stručnjak za informacione tehnologije, isplanirao do detalja i Natu samo obavijestio da spakuje kofer.

 

Paparaco “Blica” uslikao ih je juče oko podne na aerodromu, a to što se drže za ruke, smijulje se i šapuću jedno drugom, to što on u rukama drži i njen pasoš, što se okreće da vidi da li se snalazi sa velikim koferom koji vuče, govori o tome da je Nata pronašla pravog muškarca za sebe.

 

Dok su dolazili na aerodrom, Nataša nije bila raspoložena da daje izjave, pa je tako na pitanje Blica da li njen osmijeh otkriva da je sretna u ljubavi i da je uplovila u vezu kakvu je dugo željela, pjevačica samo uz blagi osmijeh potvrdno klimala glavom.

 

Luka i Nata će, kako saznaje Blic, u Grčkoj ostati desetak dana.

 

Dotjerana, na visokim potpeticama, sa naočarima za sunce, u kožnoj jakni i pantalonama umjesto u patikama i trenerci, kako mnogi idu na putovanja, Nata je blistala. A da će Natina veza sa Lukom biti dinamična i puna iznenađenja za novosadsku Barbiku, govori i činjenica da su se samo prije par dana njih dvoje vratili iz Amsterdama. A tek su dva mjeseca zajedno... Još ekskluzivnih fotografija pogledajte u galeriji Blica.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook