VIDEO/ STUDIO SE TRESAO

Zanosna Bosanka raspametila sve u 'Zvezdama Granda', Karleuša u šoku: Savršeniju guzu nisam vidjela!

Showbizz30.04.17, 11:27h

Zanosna Bosanka raspametila sve u 'Zvezdama Granda', Karleuša u šoku: Savršeniju guzu nisam vidjela!
- Mislim, nemoj pogrešno da me razumiješ…savršena leđa, guza… prelijepo. Igraj i na to, malo daj seksepila… Ne vulgarno, ali malo daj i to, jer super izgledaš, posavjetovala je mladu takmičarku Jelena Karleuša

 

 

Vesna Trubić, 22-ogodišnja takmičarka iz Banjaluke doslovno je raspametila žiri u 'Zvezdama Granda'. Doduše ne glasom, već izgledom i to naručito jednim dijelom svoga tijela...


Iako nije briljirala pjevanjem, mlađahna Vesna zatresla je studio pozamašnom zadnjicom, dodatno istaknutom u pripijenom kombinezonu, na koju niko nije mogao ostati ravnodušan! A prva koja je bez dlake na jeziku to i prokomentarisala, svakako je bila Jelena Karleuša.


No, prije komplimenata Jelena je “nagazila” Vesnu, tačnije njeno pjevanje i ponašanje na sceni.


– Mlaka si, lutko, mlaka si. Ti se već u trećem krugu takmičenja, već si morala da povedeš računa i o tome. Meni si ti djelovala kao neko ko bi mogao da pjeva dok ručam u nekom lijepom restoranu. Znači, da ne smetaš, da si vrlo utišana, da je to milozvučno…što je apsolutno ne, ne i ne u ovom poslu! Znači, poslušaj me, ako prođeš dalje, i moraš da grizeš – počela je Jelena, a Vesna ju je nijemo posmatrala, piše Telegraf.rs.

 

Međutim, onda su krenuli komplimenti sa Karleušine strane...


– Stajling ti je, pa ajde da kažem okej, ali na tvom mjestu ja bih sve vreme držala leđa okrenuta kameri, pošto ti imaš tako savršenu pozadinu! Ja nikada u životu nisam vidjela da neko ima savršeniju guzu od tebe, djevojko! Mislim, nemoj pogrešno da me razumiješ…savršena leđa, guza… prelijepo. Igraj i na to, malo daj seksepila… Ne vulgarno, ali malo daj i to, jer super izgledaš!


Ako želite vidjeti kako je Vesna izgledala na sceni, premotajte video na 1:00:28 i uživajte...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook