FOTO/ 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Bh. glamur za proljeće i ljeto: Duge noge u prvom planu, vitko tijelo...

Nedjeljni magazin29.04.17, 11:43h

Bh. glamur za proljeće i ljeto: Duge noge u prvom planu, vitko tijelo...
Čast da otvori ovaj modni spektakl pripala je modnom brendu “PARADI COUTURE”

 

 


Najveći modni događaj u Bosni i Hercegovini 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koje se održava u izvršnoj produkciji agencije Abc Models Mgmt International, svečano je otvoren 27. aprila u hotelu “Holiday”.
 

Čast da otvori ovaj modni spektakl pripala je modnom brendu “PARADI COUTURE”.


PARADI COUTURE kao modni brend predstavlja kvalitet, eleganciju i stil. Prvoklasni msavršenu aterijali od kojih su modeli kolekcije izrađeni izvrsno se sjedinjuju s konturama tijela, stvarajući cjelinu. Kvaliteta kao osnovni pravac stvara jasnu liniju elegancije i bezvremenskog stila. Za estetsku pripremu zaduženi su "Glamour make up" i  frizerski salon "Drama" 


Svojom kolekcijom inspirisanom djelima renesansnog slikara Botticellija, prisutnima se predstavila i  Tea Zubović, osnivač modnog brenda “ART BY TEA"


Za ljubitelje morskih i mediteranskih boja pobrinula se Marijeta Ferri, dizajnerica rođena u Dubrovniku, s adresom boravka u Sarajevu. Make up zaduzen je glamour make up. drama


“Lepršavo i ženstveno, dvije riječi koje opisuju našu viziju proljeća. modnog brenda Anastasija Fashion iz Banja Luke. E.T
 

Nakon revijalnog dijela, održan je i After Party na kojem su gosti  uživaii u pićima tvrtki  Vitinka, Vivia i vinskog podruma “Anđelić”.


Modno putovanje se nastavilo i naredne večeri kada su na programu bile kolekcije Deichmanna, Modiane,  gosta Dajane Vuksan te specijalnog gosta Emira Medića iz Njemačke.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook