Pjevačica se oglasila na Facebooku

Jelena Karleuša mora na hitnu operaciju: Da, istina je, početkom maja imaću hiruršku intervenciju na...

Showbizz28.04.17, 14:41h

Jelena Karleuša mora na hitnu operaciju: Da, istina je, početkom maja imaću hiruršku intervenciju na...
Nagađanja su razna, a idu do tvrdnji da su ljekari pjevačici ustanovili tumor u stomaku koji se mora odstraniti što prije

 

 

Srbijanski mediji posljednjih sedmica bruje o zdravstvenoj drami pjevačice Jelene Karleuše, koja uskoro mora na hiruršu interveniciju.


Nagađanja su razna, a idu do tvrdnji da su ljekari pjevačici ustanovili tumor u stomaku koji se mora odstraniti što prije.


Povodom špekulacija o njenom zdravstvenom stanju oglasila se i sama Karleuša, u namjeri da zaustavi nagađanja po medijima te je svima, odrješito i bez pardona, poručila na Facebooku:


"Povodom naučnofantastičnih novinskih naslova o mom zdravlju, najbolje je da ovim putem zaustavim dalju nepotrebnu dramu i senzaciju! Istina je da ću početkom maja, između dva zakazana koncerta i u pauzi snimanja novih epizoda "Zvezde Granda", imati manju hiruršku intervenciju. Reč je o minornom ženskom, ginekološkom problemu, koji se rešava-rutinski. Prema tome, nema mesta panici ni drami, zdrava sam kao dren i mogla bih volu rep da iščupam".

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook