samo njihov svijet

Ove stvari vam baš nikad neće reći: Male tajne koje muškarci vješto kriju od žena

Lifestyle27.04.17, 18:16h

Ove stvari vam baš nikad neće reći: Male tajne koje muškarci vješto kriju od žena
Baš kao i u njihovom slučaju, postoje neki detaljčići koje žene biraju da zadrže za sebe

 

Svi imamo tajne, manje ili veće. U ovom slučaju riječ je o ovim prvim, sitnicama koje muškarci kriju od svojih djevojaka kako im ne bi povrijedili osjećanja. Čini li ih to lažljivcima? Ne.

 

Baš kao i u njihovom slučaju, postoje neki detaljčići koje žene biraju da zadrže za sebe- piše Kurir.


Svi imamo pravo na privatnost i, dok se god ne radi o velikim i važnim stvarima, neke je u redu zadržati za sebe. Evo 11 takvih stvari, koje vam vaši partneri nikada neće priznati.

 

1. Ponekad gledaju druge žene.

 

Hajde djevojke, nemojte se praviti da ste iznenađene! Koliko ste puta provele sate na Instagramu skrolujući kroz Zaynove fotke ili slineći za tetoviranim, čvrstim, savršenim tijelom Davida Beckhama? Svi bi trebalo da prihvatimo činjenicu da postoji neka lampica u našim mozgovima koja se sama od sebe pali kada vidimo zdrav (i prav) primjerak suprotnog (ili pak istog) spola.

 

Nesvjesno je, nenamjerno i, najbitnije, potpuno nevažno i nevino. To što je vaš dragi u prolazu primijetio zgodnu djevojku u kratkoj haljinici, ne znači da vaša haljina i dalje nije ona zbog koje mu se puls ubrza, a srce radi bim bam bam.

 

2.  Prije no što su stvari između vas postale ozbiljne, dobro vas je provjerio na Facebooku.

 

A kada kažemo dobro, mislimo zaista, zaista dobro. Kada ste postali par, već je znao da je vaš brat najbolji matematičar u razredu, gdje vam živi baka i kakve ste cipele imale na maturskoj večeri.

 
3. I dalje gledaju porniće.

 

Ne često, ali rade to i voljeli bi da imaju vaše odobrenje. Ustvari, bilo bi im jako drago kada biste to radili zajedno, ali ako same ne pokrenete tu temu, vjerovatno vam nikada neće priznati.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook