VIDEO/ NASTAVAK PRIČE O DJEČAKU KOJI JE RASPLAKAO BIH

Šok nakon Hayatove emisije: Socijalna služba došla na vrata - da oduzme malog Ajdina!

Hronika25.04.17, 14:52h

Šok nakon Hayatove emisije: Socijalna služba došla na vrata - da oduzme malog Ajdina!
Između ostalog, djed Husein je rekao da su ga prije deset dana na putu srele komšije i rekle 'Eno, došli su ti oduzeti Ajdina'

 

 

Kao što već znate, mali heroj Ajdin Mukić i njegov djed Husein, bili su gosti emisije ISPUNI MI ŽELJU, koja im je promijenila život.

 

Sama voditeljica Šejla Cocalić ističe da ni jedna Hayatova priča iz ove emisije nije imala ovoliki odjek u javnosti. Danas, na snimanju emisije koju ćete gledati u četvrtak, 27. aprila, djed Husein ispričao je Šejli sve pojedinosti o dešavanjima nakom emitovanja emisije i objave na portalu Hayat.ba


Između ostalog, djed Husein je rekao da su ga prije deset dana na putu srele komšije i rekle 'Eno, došli su ti oduzeti Ajdina'.


- Umalo mi nismo bez posla ostali, rekao je djedu socijalni radnik, na šta mu je on odgovorio:


- Šta ću vam ja, vi ste znali za malog Ajdina i prije, evo dvije godine kako je bez matere, kako je kod mene, i za dvije godine niste nikada došli, kaže djed Husein.


Šejli je djed ispričao i šta se trenutno dešava sa kućom, ko su sve ljudi koji su im dolazili na vrata, te je otkrio kako su otac i majka reagovali na sve što se dešava, kao i da je otac sada odlučio nešto što nije mislio da hoće.


Šta se dalje dešavalo, saznaćete u emisiji ISPUNI MI ŽELJU, u četvrtak od 21 sat na Hayat HD.


Pogledajte najavu...

 


A ako niste pogledali prethodu dirljivu priču o životu osmogodišnjeg Ajdina, možete to učiniti OVDJE

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook