FOTO/ Uklanjaju se plinske boce

Obavljanje očevida na zgarištu TC 'Bingo' još uvijek otežano

Hronika25.04.17, 11:08h

Obavljanje očevida na zgarištu TC 'Bingo' još uvijek otežano
Dodao je kako se boce s polinom još uvijek uklanjaju te da zbog svih tih problema u obavljanju očevida treba biti jako oprezan

 

Očevid na zgarištu Tržnog centra "Bingo", koji je u subotu navečer u potpunosti izgorio, još nije završen i obavlja se u otežanim uvjetima, kazao je Feni glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić.

 

bingo-mostar-zgariste

 

- Radimo sustavno, odnosno onoliko koliko nam dozvoljavaju trenutni uvjeti. Problem je u konstrukciji koja je nagorjela i koja se svakog trenutka može urušiti. Osim toga, vatra tinja na još dva-tri mjesta, a problem predstavljaju i plinske boce - naglasio je Marić.

 

bingo-mostar-zgariste

 

Dodao je kako se boce s polinom još uvijek uklanjaju te da zbog svih tih problema u obavljanju očevida treba biti jako oprezan.

 

Glasnogovornik županijskog MUP-a nije mogao reći koliko će dugo trajati očevid, kazavši samo kako to ne može govoriti unaprijed te da će trajati onoliko koliko je to potrebno.

 

bingo-mostar-zgariste

 

U obavljanju očevida uz krim inspektori županijskog MUP-a, sudjeluju i inspektori protupožarne zaštite te županijski tužitelj.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook