FOTO/ GDJE JE NESTALA

Kako danas izgleda Aleksandra Grdić: Bila je mis i zvijezda rijalitija, ali se udala za žestokog momka i...

Showbizz22.04.17, 19:35h

Kako danas izgleda Aleksandra Grdić: Bila je mis i zvijezda rijalitija, ali se udala za žestokog momka i...
Otac njenog djeteta je vrlo problematičan tip koji je dolazio u sukob sa zakonom i policijom


Aleksandru Grdić, bivšu misicu Hrvatske, gledali smo u rijaliti programima "Survajver" i "Parovi", a danas je mediji ne zanimaju!


Domaća javnost Aleksandru je upoznala kada je učestvovala u "Survajveru" 2012. godine, gdje se pokazala kao vrlo spremna da živi u teškim uslovima na ostrvu, jer je dogurala da do samog finala.


Poslije toga učestvovala je rijalitiju "Parovi 4" 2015. godine, ali tamo se nije dugo zadržala i nije tako dobro pokazala.


Gledaocima nije bila zanimljiva jer je stalno plakala i kukala što nije uz svoje prijatelje, porodicu i dečka Marka Šijakovića. Nakon što je napustila rijaliti saznala da je u drugom stanju, a njena trudnoća potpuno je preokrenula njen život.


Otkad se prošle godine u junu mesecu porodila i na svijet donijela sina Noaha, ona se smirila i potpuno posvetila porodici, a mediji, noćni život i rijaliti programi je više ne zanimaju. Prije nego što je zatrudnila, Aleksandra je radila revije i promovisala noćne klubove, a sada o njoj, kao i njenom sinu, brine njen izabranik Marko.

 

aleksandra-grdic-2


Zanimljiv podatak je da je otac njenog djeteta vrlo problematičan tip koji je dolazio u sukob sa zakonom i policijom. Prije osam godina Šijaković je bježao policiji u tehnički neispravnom kombiju i bez obaveznog osiguranja. U policijskoj potjeri i pucnjavi umalo je zgazio policajca. U kombiju je vozio 50.000 eura za koje je njegova majka rekla da mu trebaju za kupovinu zemljišta.


Bio je osuđen na uslovnu kaznu zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti, pisali su nedavno hrvatski portali.

 

Inače, atraktivna crnka u rodnoj Hrvatskoj poznata je po vezama sa poznatim muškarcima. Grdićeva je bila u vezi sa Azerom Berberom, sinom poznatog slikara Mersada Berbera, kao i Jurom Blaževićem iz rep sastava "Konekt".


(Expressmag/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook