POSLJEDNJE PRIPREME U TOKU: 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Spremite se za spektakl ljepote i modnog dizajna, bit će uzbudljivo!

Showbizz22.04.17, 09:18h

Spremite se za spektakl ljepote i modnog dizajna, bit će uzbudljivo!
Inače, ovogodišnji vizual za 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, osmislila je sarajevska dizajnerica Tea Zubović. Make up potpisuje Maja Koristović Talović, a frizuru Ante Vukojević

 

Krajem ove sedmice u hotelu Holiday održan je prvi casting za predstojeći 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji će se održati od 27. do 29. aprila.


Moderni i luksuzni hotel Holiday kao dio poznate grupacije Europe Group, domaćin je ovog jedinstvenog modnog putovanja u našoj zemlji.

 

Tom prilikom, prvom castingu su prisustvovali i modni scouti iz Francuske i Italije, kao i dizajneri, učesnici ovosezonskog 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo. Odabrani su modeli koji će dobiti svoju šansu za svjetsku internacionalnu modelling karijeru. Među stotinu djevojaka odabrane su Maja, Sabrina, Adna i Ajša H, modeli agencije Abc Models Mgmt International, koje su svojim izgledom, pozitivnom energijom i karizmom osvojili prisutne modne scoute.

 

38-nivea-bh-fashion-week-sarajevo-ok-najava

 

- Kako bi svi modni dizajneri odabrali modele za svoju reviju, povodom predstojećeg najznačajnijeg modnog događaja 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, u toku je i ONLINE CASTING - te ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 do 24 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila na: [email protected], saopćili su organizatori. Rok za prijavu je 25. april.Inače, ovogodišnji vizual za 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, osmislila je sarajevska dizajnerica Tea Zubović. Make up potpisuje Maja Koristović Talović, a frizuru Ante Vukojević. Fotograf kampanje je Edvin Kalić. Kompletan visual je inspirisan djelima renesansnog slikara Botticellija “Alegorija proljeća” i “Rađanje Venere”.  

 

Zaštitno lice je mlada i uspješna Lejla Muminović, model agencije Abc Models Mgmt International, koja osim u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli, ima predstavništvo i u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, a u toku ove godine otvara svoj ured i u Beču.

 

(DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook