za posjeta makedoniji

Ivanić: 'Ni za BiH nije bilo dobro nešto što je dolazilo iz Beograda i Zagreba, kao čovjek iz Bosne to znam...'

Front21.04.17, 08:16h

Ivanić: 'Ni za BiH nije bilo dobro nešto što je dolazilo iz Beograda i Zagreba, kao čovjek iz Bosne to znam...'
- Vrlo dobro znam kao čovjek koji dolazi iz Bosne i Hercegovine da sve što dolazi izvana, kao što smo imali u Bosni da je došlo iz Beograda i Zagreba, ne može biti dobro za zemlju – rekao je Ivanić na konferenciji za novinare


  
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, koji je u dvodnevnoj posjeti Makedoniji danas je rekao da nije bio upoznat s detaljima Tiranske platforme, ali da sve što dolazi izvana ne može biti dobro za zemlju, objavio je makedonski portal Vesti.mk, prenosi novinska agencija Patria.

 

- Vrlo dobro znam kao čovjek koji dolazi iz Bosne i Hercegovine da sve što dolazi izvana, kao što smo imali u Bosni da je došlo iz Beograda i Zagreba, ne može biti dobro za zemlju – rekao je Ivanić na konferenciji za novinare.

 

Ivanić je dodao kako vjeruje predsjedniku Makedonije Gjorge Ivanovu da će donijeti najbolje odluke za stabilnost i prosperitet zemlje.

 

Sastanak između Ivanića i Ivanova je bio usredotočen na bilateralne odnose, proces europske integracije, trenutnu situaciju u obje zemlje, situaciju u regiji, privrednu saradnju. Sutra će biti organiziran i poslovni forum u Skoplju. Također je razgovarano o otvaranju letova Skoplje - Sarajevo, kao i putovanju između dviju zemalja samo s ličnim iskaznicama.

 

Ivanić je rekao da su bilateralni odnosi između Makedonije i BiH možda i najbolja u regiji, te da ni u prošlosti, niti sada nema otvorenih pitanja, prenosi NAP.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI