foto/ jako je seksi

Kad imaš 52 i u bikiniju izgledaš senzacionalno: Elizabeth Hurley je to pošlo za rukom

Showbizz15.04.17, 17:40h

Kad imaš 52 i u bikiniju izgledaš senzacionalno: Elizabeth Hurley je to pošlo za rukom
Baš poput svoje (nešto mlađe) kolegice Jennifer Aniston, britanska je glumica ponosna vlasnica tijela za kakvim žude i duplo mlađe žene od nje - i ne libi se to pokazati

 

S bujnom smeđom kosom, raskošnim dekolteom i savršeno isklesanim tijelom britanska glumica Elizabeth Hurley prošlog je tjedna mamila uzdahe na pješčanim plažama rajskih Sejšela.


Baš poput svoje (nešto mlađe) kolegice Jennifer Aniston, britanska je glumica ponosna vlasnica tijela za kakvim žude i duplo mlađe žene od nje - i ne libi se to pokazati.

 

hurley-bikini

 

Upravo zbog toga savršen je model za svoju liniju bikinija Elizabeth Hurley Beach koju redovito promovira na svom Instagram profilu i izgleda da se pritom izvrsno zabavlja.

 

hurley-bikini-2


Autor fotografija koje su preplavile internet je njezin 15-godišnji sin Damian Hurley koji je nedavno krenuo majčinim stopama. Dobio je ulogu u seriji "The Royals" koja prati život fiktivne britanske kraljevske obitelji u kojoj njegova majka tumači ulogu kraljice Helene.

 

hurley-i-sin

 

Talentirani Damian, pak, igra ulogu razmaženog njemačkog monarha, princa Hansela, a za svoj je nastup dobio same pohvale, što od strane kritičara, a što gledatelja koji su ga na društvenim mrežama obasuli pozitivnim komentarima.

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook