nastradao prilikom nedavne eksplozije

Ranjeni igrač Borussije oglasio se iz bolnice dirljivom porukom

Sport14.04.17, 18:34h

Ranjeni igrač Borussije oglasio se iz bolnice dirljivom porukom
U napadu na Borussijin autobus u Dortmundu, koji se dogodio u utorak uoči četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Monaca, ozlijeđen je Marc Bartra

 

On je najgore prošao u terorističkom napadu na igrače Borussije u njihovom gradu.


U napadu na Borussijin autobus u Dortmundu, koji se dogodio u utorak uoči četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Monaca, ozlijeđen je Marc Bartra.

 

Borussijinom igraču je u eksploziji pukla kost desne ruke zbog čega je operiran. U ruci i ramenu imao je i komadiće stakla koji su uklonjeni tijekom operacije.

 

Bartra se oglasio se emotivnim pismom na Instagramu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

 

"Bio mi je to najgori dan, najgorih i najduljih 15 minuta u životu! Ne bih to nikome poželio, ta bol, panika, nesigurnost jer ne znate što se događa i koliko će trajati...

 

Kako vrijeme prolazi šok se smanjuje, a raste želja za životom, borbom, radom, smijehom, plačem, vjerom, ljubavi...

 

Želim igrati, trenirati, uživati sa svojim voljenima. Želim ponovno osjetiti miris trave koji me motivira svaki put kada istrčim na teren. Želim vidjeti pune tribine i publiku koja voli našu igru, dobre ljude koji žele samo da mi osjetimo njihovu emociju, one koji žele zaboraviti u kako teškim uvjetima žive."

 

"Jedina stvar koju tražim, JEDINA, je da svi živimo u miru i zaboravimo ratove."

 

"Ovih dana kada pogledam svoju ruku, natečenu i ranjenu, znate li što osjećam? Ponos! Gledam tu ranu ponosno, razmišljajući kako je sva šteta koju su nam u utorak željeli nanijeti ostala na ovome, na mojoj ruci."

 

"Zahvalio bih se svima koji su mi pružali podršku što me je jako napunilo snagom da nastavim. Morao sam ovo napisati da skinem teret s leđa, kako bih se mogao sto posto posvetiti povratku", poručio je Bartra.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook