Okačila na svoj Intagram profil fotku iz aviona

Emina Jahović: Napustila sam Tursku s djecom

Showbizz05.04.17, 10:37h

Emina Jahović: Napustila sam Tursku s djecom
Uveliko spremam album koji će izaći početkom ljeta. Sve pjesme radim sama, a aranžmane Darko Dimitrov koji je skoro boravio u Istanbulu. Album je nešto potpuno novo, rekla je Emina

 

Emina Jahović okačila je na svoj Intagram profil fotku iz aviona i napisala da putuje u Njujork sa sinovima. Svet.rs ju je odmah kontaktirao da vide šta će da radi u Americi.

 

emina-jahovic

 

Međutim, ispostavilo se da ide u Dominikanu!

 

“Zapravo, Njujork nam je samo usputna stanica. Mustafa, dječaci i ja idemo u Dominikanu. Moj suprug i ja bićemo žiri takmičarima ‘Survivora’ u okviru kog je napravljen šou ‘The Voice’. Poveli smo i djecu jer prate ‘Survivor’. To kod nas u Turskoj obara sve rekorde gledanosti. Tamo smo četiri dana, poslije toga idemo za Majami na kratak predah. Čim se vratim u Evropu putujem za London i Pariz zbog sastanaka oko kozmetike. Mogu da najavim da na ljeto izlaze novi parfemi i cijela linija za njegu tijela, a nešto mega spektakularno krajem godine”, kaže Emina za SVET i poručuje fanovima da nije zapostavila muziku.

 

“Uveliko spremam album koji će izaći početkom ljeta. Sve pjesme radim sama, a aranžmane Darko Dimitrov koji je skoro boravio u Istanbulu. Album je nešto potpuno novo”.

 

 

(Svet.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook