Okršaj zbog knjiga

Govedarica Špiriću: Da 'srpski Paolo Koeljo' ima imalo srama ćutao bi, jer nije poznat po stručnosti, već po koruptivnim aferama

Front04.04.17, 20:37h

Govedarica Špiriću: Da 'srpski Paolo Koeljo' ima imalo srama ćutao bi, jer nije poznat po stručnosti, već po koruptivnim aferama
Govedarica je rekao je pročitao dovoljno knjiga da zna ''da nije lijepo varati svoj narod i njihovim novcem kupovati stanove po Beču''

 

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica izjavio je da ako neko nije dobra i poštena osoba ni sve knjige ovog svijeta mu neće pomoći da to postane.

 

Govedarica je to kazao reagujući na izjavu potpredsjednika SNSD-a Nikole Špirića, koji je Govedarici prethodno poručio da se "knjige ne broje, nego čitaju".

 

Špirić je naveo i da "osjeća da u posljednje vrijeme raste interes za broj knjiga koje je napisao".

 

- A poseban interes za to pokazuje i gospodin Govedarica. Da ih je barem pročitao, mogao bi se baviti politikom i bez gusala - rekao je Špirić.

 

Govedarica je rekao je pročitao dovoljno knjiga da zna "da nije lijepo varati svoj narod i njihovim novcem kupovati stanove po Beču".

 

- To što se Špirić stidi srpske tradicije i gusala njegov je problem. Njemu je očito bliža muzika Hora bečkih dječaka od srpske epske tradicije pa je zato i kupovao stanove po Beču. Da "srpski Paolo Koeljo" ima imalo srama ćutao bi, jer nije javnosti poznat po stručnosti već po povezanosti sa koruptivnim aferama – ustvrdio je Govedarica.

 

Predsjednik SDS-a je rekao da se poslije ovakve Špirićeve izjave postavlja pitanje da li je više knjiga napisao nego što je pročitao.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook