Nova životna drama Mladena Vojičića

Tifa se vraća u Sarajevo, mora hitno na operaciju: 'To je jedino rješenje'

Showbizz01.04.17, 20:49h

Tifa se vraća u Sarajevo, mora hitno na operaciju: 'To je jedino rješenje'
Legendarnom Tifi žao je što danas neće biti na stadionu Grbavica, gdje će svečano biti otvorena istočna tribina

 

Mladen Vojičić Tifa početkom naredne sedmice dolazi iz Beograda u Sarajevo, a razlog za to nije snimanje novih pjesama ili nastupi, nego zdravstveni problemi, zbog kojih će nekoliko dana provesti na pretragama na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

 

Naime, legendarni pjevač već duže vremena „kuburi“ sa kukom desne noge i ekskluzivno za Faktor je potvrdio da ga uskoro očekuje operacija na Klinici za traumatologiju i ortopediju u Sarajevu.

 

 - Otišla mi je hrskavica je i operacija je jedino rješenje. Naredne sedmice uradit ću nalaze na Koševu, a operaciju 10. aprila uradit će prof. dr. Ismet Gavrankapetanović. „Pod nož“ sam morao i ranije, ali imamo koncerte u Sofiji i Skoplju, tako da sam morao malo stisnuti zube – kazao je u telefonskom razgovoru iz Beograda Mladen Vojičić Tifa.

 

 Legendarnom Tifi žao je što danas neće biti na stadionu Grbavica, gdje će svečano biti otvorena istočna tribina.

 

- Siguran sam da će se „Grbavica“ oriti danas u Dolini ćupova. To je na neki način himna navijača Željezničara, a vjerujem da ću je sa Manijacima pjevati kada ove godine osvojimo duplu krunu – kazao je legendarni pjevač.

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

****************************************

Ne propusti bonus video na DEPO TV!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook