video/ svi pamte erotične scene iz filma

Mokri san muškaraca cijele bivše Juge: Evo kako danas izgleda Jagodinka Simonović

Nedjeljni magazin28.03.17, 12:53h

Mokri san muškaraca cijele bivše Juge: Evo kako danas izgleda Jagodinka Simonović
San brojnih tinejdžera, ali odraslih muškaraca tako je postala Jagodinka Simonović, no o glumici koja ju je utjelovila ne zna se toliko puno

 

SCENA iz filma "Varljivo leto '68" između Slavka Štimca i Dragane Varagić ušla je u antologiju, iako je Štimac nekoliko puta ponovio da mu je žao što su ljudi iz cijelog filma upamtili scenu u kojoj kolegici mijesi grudi.

 

San brojnih tinejdžera, ali odraslih muškaraca tako je postala Jagodinka Simonović, no o glumici koja ju je utjelovila ne zna se toliko puno.

 

Jagodinku je glumila kao 27-godišnjakinja, a nekoliko godina kasnije otišla je iz Srbije u Kanadu, piše Blic.

 

 

"U Kanadi sam radila kao glumica, ali sam poslije magisterija počela i režirati, producirati i predavati na fakultetu. Neke kazališne kritike koje sam dobila u Torontu, puno su bolje od kritika koje sam dobila u Beogradu. Ponosna sam na puno stvari koje sam ondje napravila. Samo četiri tjedna nakon dolaska u Kanadu dobila sam prvu ulogu", rekla je.


Prije nekoliko godina vratila se u Beograd zbog obiteljskih razloga.

 

Lani se pojavila u emisiji "svoj na svome s Nenadom Milenkovićem", u kojoj je progovorila o svom životu u Kanadi, ali i ulozi Jagodinke.

 

 

"Bilo mi je to simpatično i drago i to je preslatka uloga tople provincijalke koja se snalazi u gradu, ali previše mi je to sada. Moj život je otišao 30 godina unaprijed i mogu pričati o njoj ali to je uvijek ista priča, a mene zanima ono što me čeka, a ne ono što je iza mene", rekla je. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook