Video / Lider SBB-a otvoreno

Radončić: Mi nismo sultanat, vrijeme je da Izetbegović poslije 25 godina ode, on je zadnji ratni lider na vlasti

Front23.03.17, 08:05h

Radončić: Mi nismo sultanat, vrijeme je da Izetbegović poslije 25 godina ode, on je zadnji ratni lider na vlasti
Radončić je govorio o svojim stajalištima u vezi s uzurpacijom i zloupotrebom vlasti, svojim suprotstavljanjima podjeli BiH natroje i borbi protiv fildžan-državice, te neophodnosti da neki nakon 25 godina vlasti odu s političke scene naše zemlje

 

Lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić gostovao je sinoć u emisiji "Telering" koju uređuje i vodi Mato Đaković.

 

U veoma zanimljivom i dinamičnom jednosatnom razgovoru predsjednik SBB-a je odgovarao na vrlo intrigantna pitanja o tome šta sada misli o postupcima Bakira Izetbegovića, Miloradu Dodiku, hrvatskoj politici, stanju u "tehničkoj koaliciji", političkoj viziji Bošnjaka i turbulentnoj situaciji u BiH i regionu...

 

- Pojedinci "ispod stola" žele posvađati Bošnjake s Hrvatima i Srbima i napraviti fildžan-državicu u kojoj će vladati - jedna je od Radončićevih ocjena.

 

Radončić je govorio o svojim stajalištima u vezi s uzurpacijom i zloupotrebom vlasti, svojim suprotstavljanjima podjeli BiH natroje i borbi protiv fildžan-državice, te neophodnosti da neki nakon 25 godina vlasti odu s političke scene naše zemlje.

 

Pogledajte kompletan intervju Fahrudina Radončića u emisiji "Telering" Mate Đakovića.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook