vlasnik posrnule kompanije opušteno

Dok mu gori pod nogama: Nećete vjerovati koji ritual Todorić obavlja baš svako jutro...

Lifestyle22.03.17, 12:41h

Dok mu gori pod nogama: Nećete vjerovati koji ritual Todorić obavlja baš svako jutro...
Najveća privatna kompanija u Hrvatskoj, zbog agresivnog širenja koje je financirano zaduživanjem, posljednjih godina se pretvorila u financijski tempiranu bombu koja bi uskoro mogla eksplodirati

 

IAKO cijela Hrvatska, a i regija napeto prati što se događa s Todorićem i njegovim Agrokorom, čini se kako vlasnika najvećeg domaćeg koncerna ova napeta situacija ne uznemiruje.

 

Naime, javili su nam da Todorić svako jutro, bez iznimke, odlazi na šišanje- piše hrvatski portal Index.

 

Ranojutarnji ritual

 

Vlasnik posrnule kompanije, prema našim informacijama, svako se jutro, u pratnji osobnog vozača, doveze ispred frizerskog salona u ulici Antuna Bauera u Zagrebu i obavi svoje jutarnje uređivanje. 

 

Index je otišao provjeriti je li ova informacija istinita pa smo se jutros odlučili ošišati zajedno s Todorićem. 

 

Frizerski salon otvara se u sedam sati. U šest i četrdeset pet, u frizerskom salonu nije bilo nikoga osim djelatnica, barem ako je bilo suditi po izgledu salona. 

 

Pričekali smo sedam sati da se otvori obližnji kafić i sjeli, iščekujući otvaranje salona i dolazak Todorića na svoj jutarnji ritual. 


Brzi bijeg

 

Međutim, nakon samo nekoliko minuta, iz salona je žurno izašao Todorić, a crni mercedes mu je krenuo ususret. 

 

ivica-todoric

 

Potrčali smo fotografirati vlasnika Agrokora prije nego što pobjegne, ali osoblje salona je brzo izašlo i glasno prosvjedovalo zbog fotografiranja Todorića. U sljedećem trenutku, već ga nije bilo. Odvezao ga je vozač koji je do maloprije čekao ispred salona.

 

Najveća privatna kompanija u Hrvatskoj, zbog agresivnog širenja koje je financirano zaduživanjem, posljednjih godina se pretvorila u financijski tempiranu bombu koja bi uskoro mogla eksplodirati. 

 

Iako političari, ekonomski stručnjaci i novinari danima raspravljaju o sudbini Agrokora i tisuća zaposlenih pod Agrokorom, izgleda da Todorić i dalje svoj dan započinje starim ritualom, kao da se ništa ne događa.

 

(Foto i tekst: Index.hr/ DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook