foto/ iskreno o ženskoj ljubavi

Ona je očarala crvenokosu Mirandu iz 'Seksa i grada': Zbog nje sam shvatila da volim žene...

Showbizz22.03.17, 11:22h

Ona je očarala crvenokosu Mirandu iz 'Seksa i grada': Zbog nje sam shvatila da volim žene...
Zvijezda serije ''Seks i grad'' 2003. godine se razvela od supruga Dannyja Mozesa, a u braku s Marioni je već pet godina

 

Slavna glumica Cynthia Nixon, poznata po ulozi odvjetnice Mirande iz serije ''Seks i grad'' otkrila je kako nikad nije bila sa ženom sve dok nije upoznala sadašnju suprugu Christine Marioni.

 

nixon-i-supruga

 

''Nikad nisam niti poljubila djevojku, a kamoli bila u vezi s nekom. Kad sam se počela viđati s Christine, bila sam zbunjena. Nisam znala što će to značiti za mene i karijeru. Ona je odlučila da stvari idu polako, kako bi meni bilo lakše'', kazala je Nixon.

 

nixon-i-supruga-2


50-godišnjakinja je otkrila kako prvi put kada je vidjela svoju suprugu, nije primijetila da je žena. Upoznale su se 2002. dok je bila u braku s profesorom engleskog jezika Dannyjem Mozesom. Nixon je priznala da je strahovala kako će njezina veza s Christine utjecati na karijeru, međutim, kada ju je predstavila svojoj majci prestala se brinuti što drugi misle, piše Independent.


Zvijezda serije ''Seks i grad'' 2003. godine se razvela od supruga Dannyja Mozesa, a u braku s Marioni je već pet godina.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook