foto/ poslije radeljaka voli samo mlađe

Od Dikana do butika: Vlatka Pokos nakon sjaja, glamura i afera opet prodavačica, a evo koga ljubi...

Showbizz22.03.17, 10:53h

Od Dikana do butika: Vlatka Pokos nakon sjaja, glamura i afera opet prodavačica, a evo koga ljubi...
Stan u zagrebačkom širem centru, kako kažu njezini susjedi, navodno je prodala

 

Voditeljica i pjevačica u tajnosti se prije nekoliko mjeseci preselila u Kanadu. Komšije Vlatke Pokos (46) u Sokolovcu, gdje je odrasla, kažu da su je vidjeli kako u kuću gdje joj je živjela baka prenosi stvari u velikim crnim vrećama- piše 24sata.hr.

 

Stan u zagrebačkom širem centru, kako kažu njezini susjedi, navodno je prodala. Stan od 54 kvadrata sa svojim golišavim posterom iz reklame za šoping centar, koji je bio na zidu hodnika, prodavala je za 120.000 eura. U Kanadu se zaljubila tokom kratke veze s inženjerom u rudarstvu Ivicom Biljanom (47). Često je posjećivala kanadskog Ličanina u Torontu.

 

biljan-i-vlatka-pokos

 

Vlatka u Kanadi, pričaju njezini prijatelji, sad živi kod prijateljice. S bivšim dečkom Biljanom se, doznajemo, povremeno čuje. Odustala je od ljubavne veze s njim nakon što se preselila u Kanadu. On se nakon njihova prekida zbog, kako je rekao, Vlatkine burne prošlosti, ekspresno oženio za kanadsku ekonomisticu Janine (37), no kako su nam se povjerili njegovi prijatelji, taj je brak vrlo brzo završio na klimavim nogama.

 

Vlatka tokom prekida s Biljanom nije odustajala od njihove ljubavi. U tajnosti su se prošlo ljeto našli u Splitu na večeri, kad su razgovarali o njihovoj budućnosti. Tad su odlučili da neće žuriti,  ali je sada bivša voditeljica okrenula novu stranicu u životu. 

 

U Kanadi, navodno, već ima novu simpatiju. Radi u butiku kao i devedesetih, kad je radila u trgovini koja je prodavala traperice, u kultnom dućanu u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici. To je bilo prije njezine pjevačke i voditeljske karijere. Potom je zapjevala u Srebrnim krilima, a nakon što je otišla iz benda, opet je radila u butiku, ali ovaj put na Trgu bana Jelačića.

 

Nakon raskida sa Dikanom Radeljakom, Pokos je bila sa najmanje trojicom muškaraca mlađim od sebe, a javnost zna za Željka Radolfija, Duina Bubičića i Marina Radića. Potom je došao Biljan, koji je ubrzo saznao za njene nestašluke. Pitanje je koliko će trajati romansa sa „novom kanadskom simpatijom“. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook