Foto / Emotivni susret

Zajedno nakon 30 godina: Kako danas izgledaju Popadići iz serije 'Bolji život'

Nedjeljni magazin18.03.17, 14:21h

Zajedno nakon 30 godina: Kako danas izgledaju Popadići iz serije 'Bolji život'
Tri desetljeća nakon premijernog emitiranja, prva postava TV serije 'Bolji život' ponovno se okupila. Stari kolege smijali su se i razgovarali kao da se snimanje nikad nije prekinulo

 

Ponovni susret originalne glumačke postave kultne serije 'Bolji život' izazvao je lavinu uspomena i potaknuo sjećanja. Glumci su se našli kako bi pozirali za naslovnicu 600. broja srbijanskog izdanja časopisa Story.

 

- Kao da je jučer bilo - prokomentirao je Marko Nikolić (70) koje je u seriji glumio Dragišu Popadića zvanog 'Giga Moravac', 'glavu' peteročlane porodice, prenosi 24 sata.hr.

 

On je glumio oca troje djece s kojima nikako ne može izaći na kraj: sinovima Aleksandrom 'Sašom' (Boris Komnenić) i Slobodanom 'Bobom' (Dragan Bjelogrlić) te koketnom kćerkom Violetom zvanom 'Viki' (Lidija Vukičević).

 

Svetlana Bojković (69) odnosno Emilija, oduševljena je što ponovno vidi stare kolege. Iako je s nekima od njih često radila tokom godina, Lidiju Vukičević (55) glumicu koja je utjelovila njenu kćerku Violetu, nije dugo vidjela.

 

popadici-bolji-zivot1

 

- To nije bila samo serija. To je bilo razdoblje u kojem smo svi nekako veseli i ljepše živjeli. Ta serija je stvarana u divnoj atmosferi. Jako mi je drago da smo se nakon toliko godina svi opet okupili na ovom fotografiranju porodice Popadić - rekla je Svetlana te dodala da je na setu popularne serije uvijek bilo zabavno.

 

Upravo zbog toga, smatra glumica, 'Bolji život' je bio veliki hit. Baš kao i na setu serije, tijekom fotografiranja za Story, glumci su razgovarali se i šalili kao da snimanje 'Boljeg života' nikada nije prestalo.

 

Najveću slavu nakon serije ostvario je Bjelogrlić koji je postao vodeći srbijanski glumac, producent i režiser. Lidija Vukičević udala se i razvela od nogometaša 'Crvene zvezde' Mitra Mrkele te je bila aktivna članica Srpske radikalne stranke ratnog zločinca Vojislava Šešelja. Svetlana Bojković je kao supruga srbijanskog ambasadora živjela u Finskoj, a Boris Komnenić, rođeni Puljanin, nastavio se u Srbiji baviti glumom u kazalištu i na filmu.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook