ne kaju se

Ispovijesti žena koje su prevarile svoje partnere: 'Kad sam ga vidjela da plače, osjećala sam se dobro’

Lifestyle14.03.17, 12:13h

Ispovijesti žena koje su prevarile svoje partnere: 'Kad sam ga vidjela da plače, osjećala sam se dobro’
Većina nas se u životu susrela s prevarom, bilo da smo prevareni ili smo varali

 

Prevara je jedan od najčešćih razloga raspada veza i razvoda, a većina partnera nije u stanju preći preko nje i oprostiti.


Većina nas se u životu susrela s prevarom, bilo da smo prevareni ili smo varali. Ukoliko vas je netko prevario, znate kolika je to bol, razočaranje i koliko vas to obilježi za sve buduće veze. Čini se kako se ljudi uvijek kaju nakon prevare, no nekoliko je žena za Men’s Health proznalo da im zapravo uopće nije žao što su varale svoje partnere. Donosimo vam njihove ispovijesti:


“Nije mi žao jer nisam bila zaljubljena u osobu s kojom sam prevarila muža. Spavala sam s muškarcem kog sam upoznala na jednom rođendanu u Miamiju. Nisam to smatrala bitnim jer nije bilo emocija, samo seks. U braku sam četiri godine i zaista volim svog muža. Ne planiram mu reći jer ne želim uništiti naš brak”, rekla je Raquel.


Sherry nije ni voljela svog supruga


“Udala sam se sa 24 godine za osobu koju nisam voljela, ali bila sam pod velikim pritiskom. Moja obitelj je inzistirala da se udam kako ne bih bila usredotočena na karijeru jer su skoro sve moje prijateljice već bile udane. Naš brak je od početka bio osuđen na propast, a mi nismo činili ništa. Nakon tri godine upoznala sam nekog na poslu i započela karijeru. Moj je suprug saznao i to nam je pomoglo da odlučimo krenuti dalje i nastaviti sa svojim životom.”


Erin smatra da ju je prevara zbližila sa suprugom


“Moj suprug i ja nismo spavali zajedno dvije godine. Željela sam seks, stoga sam spavala s potpunim strancem. To mi je pomoglo da shvatim da moram nešto učiniti u vezi sa svojim brakom. Nikad nisam priznala preljub, ali sam inzistirala da odemo na terapiju za parove. Nakon toga samo počeli isprobavati nove stvari u krevetu i naša veza je ojačala.”


Luciana je prevarila iz osvete

 

“Sve se vraća, sve se plaća. Saznala sam da me muž vara pa sam prevarila i ja njega. Htjela sam ga povrijediti isto kao što je on povrijedio mene. Kad nas je zatekao, bio je u šoku. Kad sam ga vidjela da plače, osjećala sam se dobro jer sam mu vratila za bol koju mi je nanio. Sve je završilo razvodom.”


Debby je mislila da nešto propušta


“Kad je vaš muž jedina osoba s kojom ste spavale, ne znate šta propuštate. Seks s drugim muškarcima obogatio je moj seksualni život. Imala sam dvije afere iste godine. Prva se dogodila s trenerom iz teretane i završila njegovom selidbom. Drugu sam započela s kolegom s posla. To je završilo kad sam izgubila zainteresiranost. Nije mi žao ni zbog čega, a moj suprug ništa ne zna.“

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


DEPO
KOMENTARI