FOTO/ Veliki povratak 'žene sirene'

Selma Bajrami 'hara' po bh. klubovima: U kratkoj majici i izderanim farmericama zavela i Jalu Brata i Bubu Corellija

Zabava12.03.17, 16:41h

Selma Bajrami 'hara' po bh. klubovima: U kratkoj majici i izderanim farmericama zavela i Jalu Brata i Bubu Corellija
Na tom nastupu bilo je dosta Selminih kolega. Među njima i Jala Brat i Buba Corelli. Iako su dan kasnije imali koncert u Domu mladih, došli su na njen nastup kako bi je podržali, ali i kako rekoše, da se lijepo opuste pred koncert

 

Da se bosanska publika itekako uželjela nastupa Selme Bajrami, pokazuju više nego puni klubovi i diskoteke u kojima je gostovala ovih dana. Tako je bilo u Vogošći, Travniku...

 

Kapacitet objekata bio je uistinu premali da bi ugostio sve one koji su željeli uživati u njenom nastupu, piše Express. Selma je opet „zakucala“ i pokazala da je i dalje pjevačica koja se može pohvaliti kako glasom tako i stasom!

 

U Vogošći je priča itekako zanimljiva: tamošnji klub „No Exit“ nikada nije bio više posjećen kao u petak navečer kada je pjevala „Žena sirena“. I samo što se pojavila na bini, nastao je opći haos! Bajrami je pojavila u kratkoj majici i izderanim farmericama, izgledom, a uz to i prepoznatljivim plesom pokazala da i dalje svi trebaju pričati kakvo tijelo Selma ima, piše Express.

 

Još jednom je Selma svim zlim jezcima „zatvorila usta“ koji pričaju kako se još nije vratila na staru kilažu te da joj u poslu ne cvjetaju ruže.

 

Privatno je, reče nam, izuzetno sretna, a i kada je posao u pitanju – nikako se ne žali.

 

Tamošnja publika do sitnih sati uživala je u bogatom Selminom repertoaru, a ona ne želeći kvariti dobru atmosferu kakva je bila, pjevala je i duže nego što je bilo dogovoreno. Na tom nastupu bilo je dosta Selminih kolega. Među njima i Jala Brat i Buba Corelli. Iako su dan kasnije imali koncert u Domu mladih, došli su na njen nastup kako bi je podržali, ali i kako rekoše, da se lijepo opuste pred koncert.

 

jala-brat-i-buba-corelli

 

Ne treba iznenaditi ako uskoro čujemo zajedničku pjesmu naše popularne pjevačice i sve popularnijih mladih repera.

 

- Zaista sam bila počašćena kada sam vidjela njih dvojicu kao i još neke mlade kolege koji su došli. Osim toga, više sam nego zadovoljna nastupima jer, kao što i fotografije „govore“, bilo je više nego puno. Nisam dugo pjevala u ovim krajevima i publika me se itekako uželjela. Sada idu ljepši dani, a uz njih i moja turneja širom BiH – poručila je više nego zadovoljna Bajrami.

 

selma-bajrami-nastup 

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook