MNOGI GA ŽELE, ALI MALO IH JE PROBALO

Pet glavnih razloga zbog kojih muškarci tako strašno vole analni seks

DEPO PLUS11.03.17, 20:59h

Pet glavnih razloga zbog kojih muškarci tako strašno vole analni seks
Zanimljivo je da mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama pomisao na analni seks, koliko ideja da mogu iskreno da se pohvale da su ga i oni (bar jednom) probali

 

Mnogi muškarci ga žele, a opet samo malobrojni se mogu pohvaliti da su ga zaista i probali.


Evo zašto muškarci insistiraju na njemu:


1. Analni je seks potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa.


2. Analni seks je novi egzotični začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi bilo toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi na svijetu redovno rade. Analni seks nije nešto što je uvijek na jelovniku, pa kad se jednom pojavi u specijalnoj ponudi, muškarci ga silno žele.


3. Iako nije čudan, analni seks je i dalje tabu. Nije toliko šokantan, ali je taman dovoljno tabu-tema jer nije uobičajen. A zato što djeluje pomalo "loše", odmah je i privlačniji muškarcima.


4. Nije svako doživio to iskustvo, baš kao ni penjanje na Mont Everest. OK, definitivno je više ljudi probalo analni seks nego što se popelo na najvišu planinu na svijetu, ali razumijete šta mislimo. To je nešto posebno, nešto drugačije.

 

5. S obzirom na sve što smo prethodno naveli i što analni seks čini nečim rijetkim u seksualnim vezama, muškarci ponekad žele da ga isprobaju baš zbog toga. Zanimljivo je da mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama pomisao na analni seks, koliko ideja da mogu iskreno da se pohvale da su ga i oni (bar jednom) probali.

 

(Alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook