pucnjava u sarajevskom naselju Hrasno

Krvava drama: Evo ko je žena koja je upucala svog supruga - po gradu i ranije bacala bombe!

Hronika10.03.17, 16:43h

Krvava drama: Evo ko je žena koja je upucala svog supruga - po gradu i ranije bacala bombe!
Kako su svjedoci ispričali za DEPO PORTAL, žena je pucala u supruga iz vatrenog oružja i pri tome ga ranila

 

Danas u 13:45 MUP-u Kantona Sarajevo dobio je dojavu da je došlo do pucnjave i tom prilikom povrijeđena je jedna muška osoba. Informacija o pucnjavi za DEPO PORTAL je potvrđena u Operativnom centru MUP-a KS. 


Kako su svjedoci ispričali za DEPO PORTAL, žena je pucala u supruga iz vatrenog oružja i pri tome ga ranila u nogu. Sve se dogodilo na trolejbuskoj stanici u naselju Hrasno, gdje je pričinjena velika materijalna šteta na okolnim objektima. Još nije poznat stepen ozljeda koje je muškarac zadobio.

 

- U 13.45 sati u ulici Azize Šaćirbegović došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom povrijeđen je muškarac, a nakon pucnjave policija je uhapsila jednu žensku osobu - potvrđeno je Feni iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

U međuvremeno je za Avaz.ba potvrđeno da je riječ je o Emini Arnautović koja je policiji poznata od ranije.

 

Naime, kako piše Avaz, Arnautović je ovaj put ranila svog supruga Admira Arnautovića zvanog Šmrk. On je vozilom Hitne pomoći prevezen na KUM KCUS-a, a njegova supruga je uhapšena.

 

Inače, uhapšena Arnautović je bila osumnjičena da je 20. juna 2016. godine s Eldanom Žigovićem (27), bacila dvije eksplozivne naprave na dvije lokacije na području općine Centar, i to na porodičnu kuću Mehe Mulića (60), poznatog sarajevskog biznismena, u ulici Braće Kadić do broja 2, te na ugostiteljski objekt "Fashion", čiji je vlasnik Mehin brat Ibrahim. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook