Iznenadit ćete se

Rezultati istraživanja otkrivaju: Ovih šest ženskih zanimanja je najneprivlačnije muškarcima!

Lifestyle07.03.17, 12:27h

Rezultati istraživanja otkrivaju: Ovih šest ženskih zanimanja je najneprivlačnije muškarcima!
Muškarci se rjeđe zabavljaju sa djevojkama koje se bave ovim poslovima

 

Rezultati jedne ankete u kojoj su učestvovali isključivo pripadnici muškog spola, otkrili su da li zanimanje partnerke ima veze sa njenom privlačnošću, kao i uspjehom veze.

 

Naime, muškarci se rjeđe zabavljaju sa djevojkama koje se bave ovim poslovima:


 
Modeli i televizijske ličnosti


 
"Žene koje se bave ovim poslom su veoma zahtjevne. Bio sam u nesrećnom braku sa reporterkom tri godine, njene smjene su bile turbulentne, više je bila odsutna nego kod kuće“.


 
"Moja žena je radila na televiziji i muškarci su joj se stalno nabacivali. To mi je bilo strašno, jer nisam želio da budem ljubomoran i imam probleme s drugim muškarcima. Teško je gledati kada je neko koga volite u stalnoj opasnosti od nastrljivih muškaraca koji je gledaju na malim ekranima".


Umjetnice


 
"Moja bivša djevojka je bila umjetnica. Kada smo pričali o životu i ozbiljnim poslovima čini mi se da ona ne želi da radi ništa isplativije“.


 
Doktorke


 
"I moja bivša žena i ja smo ljekari. Stalno smo se raspravljali. Oboje smo veoma dominantni i nije nam išlo bez obzira na to što smo se jako voljeli. Zato sam sebi obećao da nikada više neću biti sa koleginicom. Sadašnja žena mi je terapeut i dopada mi se što me pušta da dominiram (osim kada je uređivanje kuće u pitanju). Veoma sam srećan!“.


 
Advokatice
 


"Moje najgore iskustvo je sa advokaticama. Njihova visoka očekivanja se jednostavno rijetko kad poklapanju s mojim. One traže muškarce koji ne postoje, gospodare Univerzuma, bogataše sa vezama u pravosuđu i drugim organima. Jednostavno, već na prvom sastanku primijetim da ja u tome ne mogu da im pomognem“.

 

Glumice


 
"Iako je to samo posao i uloga, ali zaista ne bih podnio da mi se djevojka ljubi sa drugim na filmu. Bilo bi mi neprijatno da gledam i osjećao bih se jako loše“.


 
Striptizeta


 
"Volim intimu, nešto što dijelimo samo nas dvoje. Ne volim da dijelim svoju djevojku sa drugima“.

 

(Story.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook