foto/ podiže temperaturu oblinama

Plus size manekenka Ashley Graham pokazala guzu u oskudnom kostimu iz Spasilačke službe

Showbizz02.03.17, 13:36h

Plus size manekenka Ashley Graham pokazala guzu u oskudnom kostimu iz Spasilačke službe
Za vrijeme snimanja, Ashley su pratili paparazzi koji su je 'uhvatili' iz svih kuteva, stoga su Ashleyine obline došle do 'punog izražaja'

 

Najpoznatija plus size manekenka na svijetu, Ashley Graham, odjenula je jednodijelni crveni badić u kojem je pozirala na jet ski


Snimajući reklamu, Ashley Graham (26) pozirala je u crvenom badiću kakvog je proslavila Pamela Anderson u seriji 'Spasilačka služba', a sjela se i na jet ski kojim se i prozvala.

 

ashley-graham-2

 

Za vrijeme snimanja, Ashley su pratili paparazzi koji su je 'uhvatili' iz svih kuteva, stoga su Ashleyine obline došle do 'punog izražaja', piše 24sata.hr.

 

Američka plus size manekenka nerijetko i na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije no fanovi su je već 'optužili' da ih previše digitalno obrađuje. 

 

Graham je nedavno postala i jedna od sutkinja u showu 'America's Next Top Model'. Ashley je također prva plus size manekenka koja je osvanula u časopisu 'Sports Illustrated' koji je poznat po golišavim modelima. 

 

ashley-graham-3

 

Manekenka je otkrila da joj žene često prilaze i govore joj da su zbog nje napokon prihvatile sebe i svoje tijelo. 

 

- Ima dana kada zaboravim na to, a onda mi priđe uplakana žena i kaže: 'Zbog tebe sam se danas usudila odjenuti kratke hlače' ili dobijem email u kojem piše 'Seksala sam se sa suprugom s upaljenim svjetlom' - rekla je Ashley.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook