ZEMLJA SNOVA

Traže se IT radnici za odlično plaćen posao: Prijave otvorene još nekoliko dana

Biznis Klub02.03.17, 10:20h

Traže se IT radnici za odlično plaćen posao: Prijave otvorene još nekoliko dana
Program Looksee Wellington u saradnji sa Wellington Regional Economic Development Agency će ugostiti 100 sretnih kandidata, koji će uz razgovor za posao - dobiti i besplatan obilazak zemljom, uz sve plaćene troškove

 

Novi Zeland - zemlja snova, ili bar na nekoliko dana budući da IT industrija u ovoj zemlji traži da regrutuje radnike iz svih dijelova planete.

 

Program Looksee Wellington u saradnji sa Wellington Regional Economic Development Agency će ugostiti 100 sretnih kandidata, koji će uz razgovor za posao - dobiti i besplatan obilazak zemljom, uz sve plaćene troškove- piše N1.

 

Za uzvrat, svi aplikanti se moraju pojaviti na razgovoru za posao sa vodećim IT kompanijama u gradu, kao i na turističkim sastancima koji će se organizovati diljem zemlje.

 

Po okončanju jednosedmičnih zadataka, kompanije će najboljim kandidatima sa razgovora za posao ponuditi i ugovore.

 

Prijave su, kako piše Independent, otvorene do 20. marta, a razgovori za posao uz obilazak zemlje će biti zakazivani između 8. i 11 maja.

 

Ovo zadovoljstvo je i odlično plaćeno, a izvor navodi da će primanja biti slična onim koje je prošle godine obezbijedio Netflix za show "Grammsters", koji je svojim aplikantima plaćao 2.000 dolara sedmično.

 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook