često je depresivna i slabo spava

Vesna Zmijanac bila na rubu srmti: Kako je zdravstvena drama pjevačici drastično promijenila život...

Lifestyle01.03.17, 13:21h

Vesna Zmijanac bila na rubu srmti: Kako je zdravstvena drama pjevačici drastično promijenila život...
- Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava - kaže izvor blizak Vesni Zmijanac



Pjevačica Vesna Zmijanac je nakon komplikacija sa štitnom žlijezdom 2014. hitno operisana, i kako se priča, zahvat je bio veoma rizičan i Vesna je bila u životnoj opasnosti.

 

Doktori su dugo pokušavali da utvrde šta je prouzrokovalo Vesnine zdravstvene probleme…

 

– Vesna je jedva izvukla živu glavu. Lekari mesecima nisu mogli da utvrde u čemu je problem, jer su mislili da je samo klimaks, budući da je pevačica imala takve simptome. Međutim, analize su kasnije pokazale da zbog štitne žlezde mora na hitnu operaciju. Intervencija je odrađena pre tri godine i bila je veoma rizična, dugo je trajala, a Vesna je teško podnela anesteziju. Zaista je bila na ivici smrti i baš se uplašila posle toga – tvrdi izvor blizak pjevačici i dodaje da se Vesnin život drastično promijenio poslije operacije.

 

– Zbog toga se i ugojila! Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava. Kada krenu vremenske oscilacije, javljaju se novi problemi. Ima drhtavicu, a raspoloženje joj se menja iz minuta u minut – kaže jedan od prijatelja Vesne Zmijanac.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook