Svaki dan bez obzira na broj sakupljenih bodova

Novo u KONZUM-u: Snižava se više od 1000 cijena za korisnike PikaKartice

Biznis Klub28.02.17, 14:31h

Novo u KONZUM-u: Snižava se više od 1000 cijena za korisnike PikaKartice
Artikli su na akciji tokom cijelog mjeseca, a svakog narednog stiže nova paleta od 1000 sniženih proizvoda

 


Korisnici PikaKartice će od 02. marta svaki dan moći kupovati hiljadu sniženih namirnica i do 20% jeftinije svakog mjeseca tokom godine


Konzum BiH za korisnike PikaKartice uvodi niže cijene za 1000 domaćih i stranih proizvoda, svaki dan bez obzira na broj sakupljenih bodova. Snižene cijene obuhvatit će širok asortiman pa će se po sniženim cijenama kupovati hljeb, meso, kozmetika, dječije pelene, sredstva za čišćenje, ali i mnogobrojni premium proizvodi sa odjela delikatese.  


Artikli su na akciji tokom cijelog mjeseca, a svakog narednog stiže nova paleta od 1000 sniženih proizvoda što kupcima omogućuje raznovrsnost, olakšava izbor, te donosi uštede u kućnom budžetu, bilo da se radi o kupovini na dnevnoj ili mjesečnoj osnovi.  


- Kreiranje novih pogodnosti i uvođenje posebnih, nižih cijena za korisnike PikaKartice predstavlja novi iskorak u nagrađivanju vjernosti. Na ovaj način želimo  svim našim kupcima osigurati dodatne benefite u kupovini kroz cijelu godinu. Nova usluga putem koje se popusti ostvaruju odmah sigurno će obradovati naše drage kupce, naglasila je Irena Miličević, direktorica sektora marketinga u Konzumu.


Svi proizvodi iz ovog programa bit će posebno obilježeni i istaknuti na policama, kako bi kupci što brže i jednostavnije došli do ušteda.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook