loto djevojka ljubi Grka

Suzana Mančić će na ludi kamen u 60-oj: Udajem se 31. marta, evo gdje ću reći sudbonosno da

Showbizz25.02.17, 11:38h

Suzana Mančić će na ludi kamen u 60-oj: Udajem se 31. marta, evo gdje ću reći sudbonosno da
- Vrijeme je da se udam! - ushićeno je rekla voditeljka i dodala da se nakon vjenčanja neće preseliti kod budućeg supruga u Grčku

 

Suzana Mančić (60) konačno će se udati za vjerenika Simeona Ocomokosa (67), s kojim je 16 godina u vezi. Vjenčanje je zakazano za 31. mart u Veneciji- piše Kurir

 

Suzana i njen čuveni Simica zavjetovat će se jedno drugom u pravoslavnoj crkvi, a ceremoniji stupanja u brak prisustvovat će kumovi i njene kćerke. Nakon ceremonije vjenčanja mladenci će se provozati gondolom po Kanalu Grande, a zdravicu će imati u palati Griti. Mančićeva ne može da dočeka dan kada će ponovo stati pred oltar, pa nije mogla da sakrije nestrpljenje i radost kada smo kontaktirali s njom.

 

suzana-mancic

 

- Vrijeme je da se udam! - ushićeno je rekla voditeljka i dodala da se nakon vjenčanja neće preseliti kod budućeg supruga u Grčku.

 

- Za sada se ništa neće promijeniti jer „Suzanin izbor“ ne može da se radi sam od sebe, a i Natalija je još na studijama. Kćerke se raduju mom vjenčanju poslije toliko godina, biraju za majku stajling, a ja samo vičem: „Ništa komplikovano, molim vas.“ Nosit ću nešto između vjenčanice i elegantne haljine. Treba ući u gondolu i ne potonuti u Kanalu Grande - rekla je loto djevojka.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook