obratite pažnju

Znakovi koji dokazuju da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek

ŽENA iN22.02.17, 17:29h

Znakovi koji dokazuju da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek
Ovo je 8 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek

 


Neke ljubavi prolaze, a neke su vječne. A kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voljeti vječno?

 

Ovo je 8 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek- piše Zadovoljna.hr.


1.    Želi provoditi vrijeme s vama... jaku puno vremena.


Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas što biste željeli raditi (vas dvoje skupa, naravno) to je očiti znak da mu puno značite. I da vas ne namjerava prestati voljeti.

 

2.    Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke.


Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da prije o tome ne razgovara s vama. Želi da sudjelujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života. Pročitajte i 5 znakova da ste pronašli ljubav svog života.

 

3.    Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao.


Muškarci se ne povjeravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama dijeli i svoje najskrivenije 'tajne', stvari koje nije rekao niti najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvijek.

 

4.    Ne flertuje s drugim ženama.


Ako muškarac vidi samo vas i ne primjećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osjećate ni trunku sumnje da bi mogao flertovati s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voljeti zauvijek. 

 

5.    Voli razgovarati s vama o budućnosti.


Muškarci i kada vole ženu znaju strahovati od razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli o tome razgovarati s vama, znači da će vas voljeti zauvijek. Ne mora ni biti 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima. Ovo su 3 ekspresna znaka koji otkrivaju je li on 'materijal' za brak.

 

6.    'Hvali' se s vama.


Obožava vas 'pokazivati' svima koje poznaje. Njegova mama, najbolji prijatelj i poveći broj rođaka znaju jako puno o vama jer vas on ludo voli i želi da cijeli svijet to zna. 

 

7.    Učinit će sve da se osjećate posebno.


Ne samo da vas on tretira kao kraljicu – on vas želi tretirati kao kraljicu i usrećivati svaki dan. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat kada vas boli, priprema vam večeru kada ste umorni... Brinuti se za vas jedan mu je od najvažnijih prioriteta. Naravno, takvo ophođenje zahtijeva i dosta truda s njegove strane i nekad mu se može činiti kao zadatak koji mora obaviti, ali ni tada ne skida osmijeh s lica. I uvijek je nasmiješen kada je s vama... Jer vi ste ona prava. Pročitajte i 7 navika najsretnijih ljubavnih parova na svijetu.


 
8. Podupire vaše ciljeve.


Ne osjeća se ugroženo zbog činjenice da želite biti uspješna i ostvarena žena nego vas podupire u svemu što želite napraviti. Uvijek je uz vas kada vam zatreba savjet i pomoć jer želi vidjeti kako ostvarujete svoje snove i biti uz vas kad se to dogodi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook