foto/ kako vam se čini figura glumice?

Poslije alarmantnih navoda da je spala na 34 kilograma: Angelina Jolie sada izgleda ovako...

Showbizz18.02.17, 17:48h

Poslije alarmantnih navoda da je spala na 34 kilograma: Angelina Jolie sada izgleda ovako...
Premijera filma "First They Killed My Father" ("Prvo su mi ubili oca") u produkciji Angeline Jolie održat će se u subotu uveče u Kambodži

 

Nakon natpisa da je pala na tek 34 kilograma, Angelina Jolie se pojavila u Kambodži povodom premijere svog novog filma i pokazala kako zaista izgleda.

 

Premijera filma  "First They Killed My Father" ("Prvo su mi ubili oca") u produkciji Angeline Jolie održat će se u subotu uveče u Kambodži u drevnom kompleksu hramova Angkor Vat.

 

Film se bazira na sjećanjima djevojčice koja je preživjela okrutni režim Crvenih Kmera, a koja su objavljena u knjizi nazvanoj po njenom imenu Luong Ung. Ona je bila dijete u vrijeme njihove vladavine od 1975. do 1979. godine tokom koje su pobili oko dva miliona stanovnika Kambodže.
 

angelina-jolie

 

- Pročitala sam knjigu Luong Ung prije puno godina i to je jedna od prvih knjiga koje su mi pomogle da otvorim oči i shvatim kakve se sve stvari događaju u svijetu - rekla je Angelina na konferenciji u subotu povodom premijere filma.


 
Po njenim riječima, priča o ratu i razaranju je posebno snažna zbog toga što dolazi iz perspektive djeteta. Ona redovno posjećuje Kambodžu već 17 godina, otkako je tamo snimala film "Lara Croft: Tom Raider", a svog sina Madoxa usvojila je iz Kambodže 2002. godine.

 

angelina-jolie-2

 

Fotografije Angeline Jolie prilikom boravka u toj zemlji vjerno odražavaju njenu figuru. Biste li joj dali 34 kilograma?

 

(Zena.blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook