FOTO & VIDEO/ SNAŽNA, SEKSI, NESALOMIVA

Serena Williams kakvu ne vidite na terenu: Minijaturne tange na čvrstom tijelu najbolje teniserke svijeta!

ŽENA iN17.02.17, 20:04h

Serena Williams kakvu ne vidite na terenu: Minijaturne tange na čvrstom tijelu najbolje teniserke svijeta!
Svjesna da nije savršeno građena, Serena je željela poručiti svim drugim ženama da to nije važno, već je bitno kako se one osjećaju u vlastitoj tijelu

 


Najbolja teniserka svih vremena Serena Williams pozirala je za naslovnicu magazina 'Spurts Ilustrated', čija je zvijezda u posljednjem broju, ali i zaštitno lice ove kompanije.


Popularna i omiljena teniserka ovog puta pokazala je sebe u izdanju koje se ne viđa na terenu te dokazala da je i te kako zadovoljna vlastitim tijelom.


- Želim da ljudi shvate da je dobro biti zadovoljan u sopstvenom tijelu. Nisam previše zgodna, ali je OK izgledati dobro, snažno, seksi, biti žena i biti nesalomiva. A ja se upravo osjećam tako, te stvari su odlične - rekla je Serena.

 

serena-williams-tange-1


Svjesna da nije savršeno građena, Serena je željela poručiti svim drugim ženama da to nije važno, već je bitno kako se one osjećaju u vlastitoj tijelu.

 

- Htjela sam da sebi kažu: "I ja izgledam dobro"... Nikada do sada nisam nosila tanga bikini, zato je prvi put za mene to bilo kao šoljica espressa. Momentalno sam se razbudila, ali tange su perfektne, osećala sam se vrlo prijatno... Sada sam zvanično tanga devojka, poručila je svjetska teniserka.


A kako je bilo na snimanju i kako se Serena snašla u 'tanga izdanju', pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook