PRIJATELJI I PORODICA U NEVJERICI

Šok u Zenici: 25-godišnji mladić objesio se u garaži ispred porodične kuće

Hronika16.02.17, 19:26h

Šok u Zenici: 25-godišnji mladić objesio se u garaži ispred porodične kuće
Njegova porodica i prijatelji su u šoku. Niko ne može vjerovati da se mladi Aldin Imamović odlučio prekinuti svoju mladost

 

U Peharama kod Zenice rano jutros Aldin Imamović (25) počinio je samoubistvo vješanjem u garaži ispred porodične kuće.

 

Motivi ovog tragičnog čina za sada nisu poznati, a njegova porodica i prijatelji su u šoku. Niko ne može vjerovati da se mladi Imamović odlučio prekinuti svoju mladost.


Pripadnici MUP-a ZDK izašli su na lice mjesta, a sa tragičnim događajem upoznat je i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK. Zvanične informacije o razlozima koji su mladića odveli u smrt bit će naknadno poznati. 

 

Prema pisanju lokalnih medija, Aldina Imamovića brojni Zeničani su znali kao vedrog mladića, uvijek raspoloženog i spremnog na druženje, ali prije svega kao bajkera i zaljubljenika u motocikle.

 


"Napustio nas je, šokirajući prije svih porodicu, rodbinu i prijatelje, koji kažu da nije, barem javno, pokazivao ikakve ni najmanje nakane za takav čin, niti je poznato zbog čega se odlučio da počini samoubistvo", piše Zenicablog.

    

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama su ostavili mnogobrojne poruke,između ostalih i:


"Druže Aldine, bio si momak za primjer, Zenica te nikad zaboravit neće! Da ti dragi Allah podari viječni rahmet i lijepi džennet, a tvojoj porodici da da snagu i sabura u ovim teškim trenutcima."


"Zenica je ostala bez najboljeg bajkera. Da ti dragi Allah podari džennet, a porodici sabura."

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto:Facebook)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook