nesvakidašnji slučaj u hercegovini

Horor u Čapljini: Roditelj čekićem pretukao nastavnika jer mu je sinu dao jedinicu!

Hronika16.02.17, 12:48h

Horor u Čapljini: Roditelj čekićem pretukao nastavnika jer mu je sinu dao jedinicu!
Po riječima glasnogovornika MUP-a Ljudevita Marića, nastavnika G.F. fizički je napao D.L. a u napadu je korišten i čekić
 
Nastavnik Osnovne škole "Vladimir Pavlović" u Čapljini pretučen je jutros oko 8 sati u prostorijama škole, a prema prvim informacijama MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, fizički ga je napao jedan roditelj. Nastavnik je hitno prevezen u Centar urgentne medicine, no još nije poznat stupanja njegovih ozljeda.
 

Po riječima glasnogovornika MUP-a Ljudevita Marića, nastavnika G.F. fizički je napao D.L. a u napadu je korišten i čekić.


 
- Napadač je trenutno pod obradom policije i čekaju se informacije iz mostarske bolnice o stupnju nanesenih ozljeda nastavnika – kazao je Marić u izjavi za Fenu.


 
Glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Andrijana Pandža potvrdila je kako je G.F. primljen jutros u bolnicu, istaknuvši kako se nad pacijentom i dalje vrši medicinska obrada. Nije mogla reći o kakvim je ozljedama riječ.


 
Pojedini mediji prenose da su nastavniku nanesene teške ozljede glave te da je nastavnika napao roditelj koji se bavi kickboxingom i to zbog jedinice koju je nastavnik dan ranije dao njegovom sinu'.
 
 
(Fena/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook