NISAM KRIMINALAC, VEĆ ANTIHEROJ ULICE

Intimno pismo Kristijana Golubovića: Istina je, krao sam, tukao, možda i ubijao... Ali nikada silovao...

Nedjeljni magazin15.02.17, 12:23h

Intimno pismo Kristijana Golubovića: Istina je, krao sam, tukao, možda i ubijao... Ali nikada silovao...
U pismu čije dijelove objavljuje Alo.rs, Kristijan Golubović priznaje da je činio nedjela, zbog kojih je robovao, ali na kraju pokajnički poručuje mladima da ne ulaze u kriminal!

 

 

Kristijan Golubović (47), koga su mediji prozvali rijaliti kriminalcem jer se od početka nove sezone „Parova” direktno iz „Zabele” prepucava sa takmičarima i replicira skoro na svaku njihovu prozivku, ponovo je zaintrigirao javnost tvrdnjama da robija u luksuzu!


U pismu, koje djelimično objavljuje Alo.rs, priznaje da je činio nedjela, navodeći: „Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao...“, ali na kraju pokajnički poručuje mladima da ne ulaze u kriminal!


Prošetao između raja i pakla

U njemačkom sudu bio gospodin Kristijan

- Sudija u Nemačkoj mi je rekao: „Gospodine Goluboviću, na svaku moju riječ, Vi imate pet vaših!” Od toga su, kako je rekao, četiri i po ispravne, a polovina je neistinitog. A pošto smo mi sistem i pravo, mi ćemo Vam čestitati, a to pola zamijeniti sa Vaših četiri i po! Pa po principu „ne može šut sa rogatim” bilo je: „Lezi, Kristijane, robiju i ne pravi se pametan“. Barem je priznao šta mu smeta...

Tupost "Sablje"

- U Beogradu, gradu moje veoma burne mladosti, 2003. sam se susreo sa tipičnim intelektualcima „naše” vrste. U knjizi „Kriminal koji je izmenio Srbiju” jedini sam objasnio situaciju u zemlji, kakvo je društvo i kako se živi i razmišlja! Vrlo dobro sam napomenuo da će doći vrijeme kad će neko ili vlast morati da upotrijebi nešto kao sistem „Sablje”, koju su oni „diplomirani” primijenili tek kada je pobijena masa ljudi, a kao višnja na tortu sramote, i premijer zemlje! Baš smo prava balkanska Kolumbija! Nažalost, i pored malo svijesti nazvane „Sablja”, od njene oštrine ili bolje reći tuposti, narodu nije laknulo! Dovodi se u pitanje da li je ona u stvari novi patent paravana onih novih nekomunista, što su bančili baš sa istim kriminalcima i „biznismenima”, što ih je „Sablja” sekla smrću, hapšenjem, zatvorom i sumnjivim pravdama?!

- O mom životu bi trebalo slušati dva normalna života! Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovjek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta. Živio sam i doživio stvari, kao iz hiljadu različitih života! Rođen sam sa super talentima! Posebno mi je istaknut onaj za snalaženje svuda i na svakom mjestu, čak i na mjestima gdje normalnom čovjeku vrlo brzo propadaju tijelo i um. Novac sam mogao da stvorim uvijek, i to na bilo koji način - pošten ili nepošten. Još kao dijete, zbog harizme kojom sam zračio i otvarao put mojim avanturističko-adrenalinskim ludiranjima, imao sam želju da sve lijepo i ružno bude na neki poseban - moj način!


Hiljade žena različitog morala

- Vrlo brzo sam postao ne kriminalac, već antiheroj ulice! Pored svih i svačijih savjeta, ja sam trčao po svom ubjeđenju... Svijet ću obići dva puta, od Japana do Los Angelesa, trošeći suludo milione različitih valuta u društvu većinom lažnih prijatelja i hiljade žena, ovog ili onog morala! Adrenalina sam imao toliko da bi zaludio bijes svih zvjeri na planeti! Gas do daske, a kočnicu nisam koristio. Živjelo se bez snova, jer snovi su bili java, veća i veća poslije svake nove avanture! Baš zbog tih rijetkih trenutaka ne bih mijenjao ovaj svoj, kako ga nabjeđene „dobrice” i „cvjećke” nazivaju, „propali život” pun robije. Nažalost, gdje je lijepo, tu je i ružno, pa sam i te kako osjetio i ukus bola, patnje i najmizernije nepravde!


Smijeh na svoju muku

- Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao... Nisam silovao, otimao... U životu ću, u većini slučajeva, odgovarati baš za ono što nisam uradio! Pomislim da je to onaj balans kosmičkog poravnanja, po principu naše izreke „što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji“. U Grčkoj mi se desilo da me čovjek ne tereti za djelo koje sam 100 odsto uradio i da sud dokaže da to nisam ja! A stavili su mi na teret djelo koje nisam ni pomislio da uradim i drakonski me osudili na osam godina zatvora! Tada mi je zanimacija bila smijeh na svu svoju muku! Da ne bih na naje*ao još više, nisam ispravljao krive Drine.


Drugi dio biografije možete čitati OVDJE!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook