BH. KOMPANIJE ZA SPAS DOMAĆE PROIZVODNJE

Firma LAFAT KOMERC iz Kalesije pomaže fabrici DITA Tuzla: Besplatna reklamna kampanja za nekadašnjeg giganta

Biznis Klub15.02.17, 10:02h

Firma LAFAT KOMERC iz Kalesije pomaže  fabrici DITA Tuzla: Besplatna reklamna kampanja za nekadašnjeg giganta
Pokrenuta je Facebook reklamna kampanja koja bi za cilj imala bolji plasman, prodaju i pozicioniranje proizvoda ove fabrike na tržište

 

 

Nekadašnji privredni gigant, danas simbol borbe i želje za proizvodnjom i plasmanom domaćih proizvoda na tržište naše domovine, tuzlanska fabrika deterdženata DITA Tuzla treba sve nas.


Pokrenuta je Facebook reklamna kampanja koja bi za cilj imala bolji plasman, prodaju i pozicioniranje proizvoda ove fabrike na tržište.


- Obzirom da je LAFAT KOMERC doo Kalesija proizvodno preduzeće koje i samo svoje proizvode, odnosno kotlove STILMETAL također plasira na tržište BiH i EU, odlučili smo ovim ljudima i fabrici DITA Tuzla pokloniti vlastiti reklamni prostor, kažu iz ove kompanije.


Radi se o ustupanju reklamnih površina (Billboard-a), na lokaciji petlja Šićki Bord, koja je ujedno i najprometnija i to na period od 60 dana.


Osim toga uprava LAFAT KOMERC-a je odlučila da svoj zakupljeni reklamni prostor na RTV SLON u obliku „video strana“ također ustupi fabrici DITA na period od 30 dana.


- Ne želimo isticati finansijsku vrijednost naše kampanje, već samo ogromno zadovoljstvo i ponos u našim srcima, kao i potencijanu mogućnost da će naš primjer slijediti i ostala privredna društva, finansijske institucije, te će ovaj oblik podrške postati pozitivan trend umrežavanja naših proizvodnjih preduzeća, poručuju iz kompanije LAFAT KOMERC.

 

dita-lafat

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook